(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. júl. 17. 10:00
Július 11-22 között az iroda szabadság miatt zárva van. A halaszthatatlan ügyek miatt természetesen tartunk ügyeleti nyitvatartási időt: hétfőn, illetve pénteken 9-11 között. Csütörtökön este 7-órától, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Karizmatikus Közösség a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
2022. júl. 10. 10:00
Július 11-22 között az iroda szabadság miatt zárva. A halaszthatatlan ügyek miatt természetesen tartunk ügyeleti nyitvatartási időt: hétfőn, illetve pénteken 9-11 között. Csütörtökön az esti mise elmarad. Aki misére szeretne menni ezen a napon, az a kelenvölgyi templomban reggel 7.15-kor részt vehet szentmisén...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. júl. 3. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén – így most kedden is – este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 26. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton elsőszombat lévén este fél 6-tól együtt imádkozzuk templomunkban a rózsafüzért. A nyári időszakban hétfőn és csütörtökön van egésznapos szentségimádás, de a többi napon is (kedd, szerda, péntek) a templom nyitva van reggel fél 8-tól este 6-ig...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 19. 10:00
Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Jún. 20. és szept. 4. között nyári menetrend szerint tartjuk a szentségimádást, vagyis ebben az időszakban csak hétfőn és csütörtökön van szentségimádás. 7:30-tól 18:00 óráig...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 12. 10:00
A hétfő esti felnőtt hittan elmarad, legközelebb ősszel találkozunk. Csütörtökön az egyházmegyei katolikus iskolák pedagógusainak Te Deum-a délután 5-kor kezdődik, emiatt az esti mise reggel 7-kor lesz megtartva...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn, mely pünkösdhétfő, egyházmegyénk a karizmák ünnepére hív bennünket Máriaremetére. A szabadtéri program délelőtt 10-kor kezdődik, a délután 3 órakor kezdődő szentmisét Bíboros Főpásztorunk celebrálja. Mindenkit szeretettel várnak...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 29. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön elsőcsütörtök lévén este 6-kor a közösségek miséje lesz, melyre az egyes imacsoportok, közösségek tagjait szeretettel várjuk! Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Ezen a napon nem lesz a szokásos délutáni gyóntatás, mivel 16 órától az elsőáldozók felkészítése, gyóntatása lesz a templomban, így a szentségimádás is csak délután 4-ig tart majd...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 22. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekeink szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 15. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön jótékonysági hangversenyt tartunk a Közösségi Házban 18:45-től. A hangversenyen közreműködnek: templomunk kórusa, az Énekes Iskola Albertfalvi Tagozata valamint a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium növendékei. A hangversenyen befolyt adományt a plébánia nyári táboraira fordítjuk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)