(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. szept. 15. 10:00
Hétfőn délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este 7-től pedig a Szent Angéla kör tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Szerdán délután ½ 5-től az ovisok hittana kezdődik a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. szept. 8. 10:00
Hétfőtől ismét elindul az 5 napos szentségimádás. Reggel ½ 8-tól este 6-ig jöhetünk csöndes imára az Úr elé. Ami örömteli változás, hogy nem csak pénteken, hanem kedden is hosszabban, egészen este 8-ig maradhatunk imádkozni. Minden hónap 2. péntekén, így most pénteken is 6-7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit - nem csak családokat - szeretettel várunk! Szombaton, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén ismét espereskerületi keresztutat járunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. szept. 1. 10:00
Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Az 5 napos szentségimádás péntek 16-17 közötti órája még gazdára vár. Bátran jelentkezzetek, ha hívást éreztek rá! Keressétek Riszterer Zsuzsit a szenteltvíztartónál kirakott elérhetőségen....(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. aug. 25. 10:00
Hétfőn a reggeli 7-es szentmise helyett délelőtt 9-kor lesz szentmise templomunkban. Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Szeptember 9-étől elkezdődik megint az 5 napos szentségimádás! Mint mindig, most is vannak üres helyek, üres 1 órák, ahova jelentkezőket várunk!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. aug. 18. 10:00
Kedden, augusztus 20-án, Szent István király főünnepén a reggeli szentmise 7 óra helyett 8 órakor kezdődik. Ezen a napon a megszokott rendben lesz szentségimádás a szentmise végétől egész nap. Szerdán, csütörtökön és pénteken, a megszokott időben szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Pénteken a reggeli és esti gyóntatás elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. aug. 11. 10:00
Kedden este 7 órakor dicsőítéssel egybekötött szentségimádás lesz a templomban. Csütörtökön, augusztus 15-én, Nagyboldogasszony, Szűz Mária mennybevitelének főünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Mivel ez a nap munkanap, ezért aznap reggel 7-kor és este 6 órakor tartunk szentmisét. Egyben jelezzük, hogy az előző napi szerdai esti 6-os szentmise is már az ünnepről vett előesti vigilia mise lesz. Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
2024. aug. 4. 10:00
A szokásos első keddi dicsőítés most kedden elmarad. Kivételesen egy hét múlva, a második kedden tartjuk meg. Vasárnap az elsővasárnapi szentségimádási óra délután 5 órakor kezdődik. Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban.
2024. júl. 28. 10:00
Hétfőn, a reggel 7 órakor bemutatott szentmisén, 10 éve elhunyt szeretett plébánosunkért, Hollai Antal atyáért imádkozunk. Hálát adunk életéért, és köztünk végzett odaadó lelkipásztori szolgálatáért. Mindenkit szeretettel várunk! Keddtől csütörtökig szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban és a kelenvölgyi templomban is. Eszerint kedden reggel 7-kor, szerdán és csütörtökön este 6-kor jöhetünk Albertfalván szentáldozáshoz járulni...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. júl. 21. 10:00
Júl. 29-én, hétfőn, a reggel 7 órakor bemutatott szentmisén 10 éve elhunyt szeretett plébánosunkért, Hollai Antal atyáért imádkozunk. Hálát adunk életéért, és köztünk végzett odaadó lelkipásztori szolgálatáért. Mindenkit szeretettel várunk!
2024. júl. 14. 10:00
Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!