1. Hétfőn délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este 7-től pedig a Szent Angéla kör tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  2. Szerdán délután ½ 5-től az ovisok hittana kezdődik a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön délután ½ 5-től azokat az általános iskolás gyermekeket várjuk elsőáldozási hittanra a Közösségi Házba, akik 3. osztályosok, és területileg az albertfalvi vagy a kelenvölgyi plébániához tartoznak, illetve legalább 4 éve hozzánk járnak rendszeresen szentmisére. Kérjük, hogy a más plébániához tartozó gyermekek saját plébániájuknál jelentkezzenek függetlenül attól, hogy a területünkön fekvő Don Bosco Iskolába járnak.
  4. Szintén csütörtök este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szombaton az esti 6-os szentmisén és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. A szentmise után dicsőítő szentségimádás lesz, és imádkozunk is azok felett, akik Jézus jelenlétében gyógyulásra, megújulásra vágynak. Az imaszolgálat alatt gyónási lehetőséget is biztosítunk. Mindenkit - kortól függetlenül - szeretettel hívunk, aki lelki megújulásra vágyik!
  6. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő kórházakba. A soron következő képzés október 5-én indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség plakátján található telefonszámon lehet, melyet a hirdetőtáblán megtaláltok.