1. Hétfőtől ismét elindul az 5 napos szentségimádás. Reggel ½ 8-tól este 6-ig jöhetünk csöndes imára az Úr elé. Ami örömteli változás, hogy nem csak pénteken, hanem kedden is hosszabban, egészen este 8-ig maradhatunk imádkozni.
  2. Minden hónap 2. péntekén, így most pénteken is 6-7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit - nem csak családokat - szeretettel várunk!
  3. Szombaton, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén ismét espereskerületi keresztutat járunk, mely este 8-tól a budafoki Péter-Pál kápolnától indul. A keresztútra hozzunk gyertyát! Mindenki szeretettel várunk!
  4. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő kórházakba. A soron következő képzés október 5-én indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség plakátján található telefonszámon lehet, melyet a hirdetőtáblán megtaláltok.
  5. A Szent Mihály naphoz kapcsolódva az idén szeptember 28-án, szombaton tartjuk meg a közösségi, családi napot. Szokásos módon a templomkertben szabadon választott ételeket készíthetnek bográcsban az alkalmilag összeállt csoportok. Lesznek gyerek és felnőtt programok. Előzetes regisztráció nem szükséges. A búcsú ünnepi nagymiséjét szeptember 29-én, vasárnap este ¼ 8-kor tartjuk, hogy a környékbeli atyák is esetlegesen el tudjanak jönni velünk ünnepelni. Ezért már most hirdetjük, hogy azon a vasárnapon az esti 6-os szentmise elmarad, helyette ez a kései szentmise lesz megtartva. A részletes programot később a hirdetésekben, illetve a honlapon is közöljük.
  6. A Szent Anna nyugdíjas klub idén új időpontban, hétfőnként 4-től 6-ig tartja találkozóit. Az első összejövetel szeptember 16-án lesz. Szeretettel várunk minden régi tagunkat, és újabb érdeklődőket is.
  7. A Szent Mónika édesanyák imaközössége minden hónap 1. hétfőjén 18.30-tól, a Szent Angéla egyedülálló hölgyek imaköre pedig minden hó 3. hétfőjén este 7-től tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  8. Minden héten szentgyónási lehetőséget biztosítunk hétfőn és pénteken ½ 8-tól a reggeli szentmisék után, valamint pénteken délután ½ 5-től ½ 6-ig, illetve szombaton az esti szentmise után igény szerint. Az Úr irgalmas, rátok vár, hogy megbocsásson, éljetek a lehetőséggel!
  9. Megvan a jövő évi "családos tábor" (nemcsak családoknak) időpontja: 2025.07.21-25 (Hétfőtől-Péntekig). Kérnénk titeket, hogy a családi naptárjaitokba írjátok be, hogy biztosan szabad maradjon ez az időpont és részt tudjatok rajta venni.
  10. Kedden este ½ 8-tól az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.