(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. máj. 22. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekeink szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 15. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön jótékonysági hangversenyt tartunk a Közösségi Házban 18:45-től. A hangversenyen közreműködnek: templomunk kórusa, az Énekes Iskola Albertfalvi Tagozata valamint a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium növendékei. A hangversenyen befolyt adományt a plébánia nyári táboraira fordítjuk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 8. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan lesz a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 1. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 24. 10:00
Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 17. 10:00
Húsvéthétfőn csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise, és aznap nem lesz szentségimádás! Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 10. 10:00
A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk. Nagyszerdán délután 4-től 6-ig - és igény szerint a mise után is - szentgyónási lehetőséget biztosítunk, hogy elvégezhessük a húsvéti szentgyónásunkat. Ezen a napon a katekumenek hittana elmarad, helyette este 7-től keresztutat járnak majd templomunkban. Nagycsütörtökön reggel ½ 8-tól együtt imádkozzuk a reggeli dicséretet. Utána este 6-ig szentségimádás lesz...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 3. 10:00
Vasárnap a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 27. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 20. 10:00
Március 19-től 27-ig (vasárnapig) tartós élelmiszergyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden ismét Alfa Forrás közösségi alkalom lesz este 6-tól a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)