(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. júl. 2. 10:00
Ma gyűjtjük a Péter-filléreket a Szentszék javára, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Mai elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor tartjuk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 25. 10:00
Kedden a plébánia és a templom területén lomtalanítást írt ki az Önkormányzat. Arra kérjük az erős férfiakat, hogy este 6 órára jöjjenek segíteni kipakolni a felesleges dolgokat. A nyár folyamán is, minden szerdán este az asszonytornát megtartjuk. Továbbra is várjuk a mozogni szerető 18-80 éves asszonyokat!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 18. 10:00
Hétfőtől a szentségimádás nyári menetrend szerint működik, vagyis minden kedden és csütörtökön reggel ½ 8-tól este 6-ig jöhetünk az Úrral beszélgetni. Ezeken a napokon tartjuk nyitva a templomot is, a többi napokon nem, vagy csupán alkalomszerűen lesz nyitva a templom. De a "zárt templomos" napokon is folyamatosan imádságban hordozzuk egyházunkat...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Ugyanebben az időben, tehát este 7-kor, a Közösségi Házban megbeszélést tartunk a fűnyírással és a kert karbantartásával kapcsolatban. Kérnénk mindenkit, aki elhívást érez erre a szolgálatra jöjjön el a megbeszélésre! Csütörtökön este ½ 8-tól, a Karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 4. 10:00
Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja a nyári szünet előtti utolsó találkozóját. Este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Este 7-től pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 28. 10:00
Pünkösdhétfőn reggel 7-kor mondunk szentmisét. Csütörtökön az esti 6 órás szentmise a közösségek miséje lesz, amelyet agapé követ a Közösségi Házban. A szentmise után 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házba...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 21. 10:00
Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tarja összejövetelét a Közösségi Házban. Hétfőn este 7-től ismét felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 14. 10:00
Csütörtökön este 7-től a katekumenek hittana lesz a Közösségi Házban, majd ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség tart mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt ugyancsak a Közösségi Házban. Pénteken tartjuk az éves lelkiőr találkozót, melyre minden érdeklődőt - nem csak lelki őrt - szeretettel hívunk és várunk! A találkozó a templomban este 6 órakor kezdődik: tanúságtételek hangzanak el, majd dicsőítő szentségimádást tartunk, melyet egy agapé zár a Közösségi Házban. Az agapé az eddigiekhez hasonlóan a hozott "batyuból" lesz...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. máj. 7. 10:00
Ma elsővasárnap lévén délután 5-től szentségimádást tartunk a templomban. Hétfőn este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan elmarad. Kedden délután ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. ápr. 30. 10:00
Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja szokásos összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)