(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2024. ápr. 7. 10:00
Elsővasárnap délután az 5 órai szentóra helyett délután 3 órakor, az isteni irgalmasság órájában imádkozunk a kitett Eucharisztia előtt hálát adva az Úr irgalmáért és könyörögve a világ békéjéért. Mindenkit szeretettel várunk! Hétfőn Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz, este a bibliaóra elmarad, mivel képviselőtestületi ülést tartunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 31. 10:00
Húsvétvasárnap vasárnapi miserendet tartunk. A délelőtti 10 órás szentmise végén tartjuk meg az ünnepi feltámadási körmenetet. Húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor mondunk szentmisét. Ezen a napon nem tartunk szentségimádást. Húsvét keddjétől ismét a megszokott rendben folytatódik az egész napos szentségimádás. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 24. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 17. 10:00
Vasárnap országosan a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től a Szent Angéla női imakör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, este ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 10. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz a Közösségi Házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja következő összejövetelét a Közösségi Házban.Csütörtökön Imaiskola alkalom lesz az esti szentmise után közvetlenül a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. márc. 3. 10:00
Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 24. 19:52
Országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a képviselőtestületi ülés miatt a felnőtt hittan elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től délután 4-ig egyházközségi nagyböjti lelkinap lesz plébániánkon a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 18. 10:00
Hétfőn este 7-től az elsőévesek számára Imaiskola lesz a Kelenvölgyi Plébánián, és ugyancsak 7-től a Szent Angéla női imacsoport tart összejövetelt a Közösségi Házban. Csütörtökön közvetlenül az esti mise után Imaiskola alkalom lesz a másodévesek számára a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 11. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét bibliaóra lesz felnőttek számára a Közösségi házban. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjas klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is - szigorú böjti nap...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2024. febr. 4. 10:00
Vasárnap elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor kezdjük templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)