(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. szept. 25. 10:00
Kedden este 8 órától Apaklub lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön lesz Szent Mihály arkangyal ünnepe, mely egyházközségünk búcsúnapja. Az ünnepi szentmise este 6 helyett 7 órakor kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 18. 10:00
Kedden este 6-kor Alfa-forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Szerdán délután 5-től az ovisokat, este 7-től pedig a középiskolásokat várjuk hittanra a Közösségi Házba. Csütörtökön az elsőáldozók hittana elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 11. 10:00
Hétfőtől ismét elindul az 5 napos szentségimádás megfelelő létszámú lelkiőr jelentkezőnek köszönhetően. Nagyon köszönjük Zsuzsinak a szervezést és a lelkes jelentkezőknek a szolgálatot! Ezzel párhuzamosan újra indul az otthonról vállalható imaszolgálat, az IMAHÁLÓ is, melyhez lehet csatlakozni! Szeretnénk ezzel lehetőséget adni mindazoknak, akik eddig a családi vagy egészségi állapotuk, illetve munkabeosztás miatt akadályozva voltak abban, hogy eljöjjenek a közös imaalkalmakra...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. szept. 4. 10:00
Vasárnap délután 5 órakor tartjuk a templomban elsővasárnapi szentségimádási óránkat. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. aug. 28. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban. Jövő vasárnap a reggeli 10-es szentmise már Veni Sancte...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. aug. 21. 10:00
Vas Gabesz és Judit szeretettel hirdeti, hogy Vince fiuk és jegyese, Kiss Szemán Johanna szentségi házasságot kötnek templomunkban. Mindazokat, akik örömükben szívesen osztoznak, szeretettel hívják és várják templomunkba a nászmisére jövő szombaton délután 3 órakor.
2022. aug. 14. 10:00
Szombattól visszaáll a hétköznapi miserend, vagyis mindkét helyen mondunk szokásos időben szentmiséket. Ugyanúgy az irodai nyitvatartás is a kiírtak szerinti. Hétfőn Nagyboldogasszony ünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. aug. 7. 10:00
Az elsővasárnapi szentóra elmarad. Augusztus 8-12 között az iroda szabadság miatt zárva van. Pénteken 10 és 11 óra között ügyeletet tartunk. Augusztus 15-én (egy hétfői nap) Nagyboldogasszony ünnepe lesz, mely parancsolt ünnep...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. júl. 31. 10:00
A héten hétfőtől ismét visszaáll a szokásos hétköznapi, illetve ünnepi miserend, vagyis mindkét templomban lesznek hétköznapi misék. (A július 31-i vasárnap este tartandó szentmise még a meghirdetett módon 7 órakor kezdődik, de augusztustól már ismét 6 órai kezdettel tartjuk meg.) Kedden elmarad a szokásos első keddi dicsőítő szentségimádás...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. júl. 24. 10:00
Henrik atya tartós betegsége miatt most egy ideig, amíg egy következő vasárnapi hirdetésben újabb változást nem mondunk, megváltozik a hétköznapi és vasárnapi miserend. A héten hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton a megszokott időben szentmisét mondunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)