(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. ápr. 2. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden este 7-től dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 26. 10:00
A Szentföld javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től az elsőáldozók szüleinek találkozója lesz a Közösségi Házban, ezért a felnőtt hittan most elmarad...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 19. 10:00
Hétfőn Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz, reggel 7-kor mondunk szentmisét. Szerdán 8-tól a Don Bosco Iskola tart szentmisét a diákjainak reggel, ezért 9 órától kezdődik a szentségimádás. Csütörtökön az esti 6-os szentmise negyed órával később kezdődik...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 12. 10:00
A Karitász idén is nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést szervez most vasárnaptól egy héten át jövő vasárnapig. Kérünk titeket, hogy a Mária oltár előtt helyezzétek el adományaitokat! A Karitász az élelmiszer egyik részét a rászoruló albertfalvi családok között osztja szét, a másik felét pedig a péntek reggeli élelmiszerosztások alkalmával a legszegényebbeknek adja. Köszönjük az adományokat!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. márc. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este fél héttől a Szent Mónika közösség tartja találkozóját az egyik közösségi tag otthonában...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. febr. 19. 10:00
Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is – szigorú böjti nap. 14 éves kortól ezen a napon és nagyböjt többi péntekén hústilalom van. Továbbá a felnőtt katolikus ember, a 18-60 év közöttiek, hamvazószerdán, illetve nagypénteken legfeljebb háromszor étkeznek hús nélküli ételből, és csak egyszer lakhatnak jól. Nagyböjt többi péntekén is kerülnünk kell a húst. Ez alól fel vagyunk mentve, ha egészségügyi okokból nem mellőzhetjük azt, vagy ha közétkeztetésben veszünk részt. Hamvazás szertartásában csak hamvazószerdán részesülhetünk, mivel vasárnap, az Úr napján nem végzünk böjti cselekedetet...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. febr. 12. 10:00
Hétfőn reggel a szentmise után közvetlenül a betegek szentségének felvételére készítjük fel a jelenlévőket, majd este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas klub találkozója lesz este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. febr. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5-től tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este fél 7-től a Szent Mónika Közösség tartja találkozóját az egyik közösségi tag otthonában. Csütörtökön este 7-től ismét Imaiskola lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jan. 29. 10:00
Kedden fél 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas klub tartja összejövetelét, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tagjai találkoznak a Közösségi Házban. Csütörtökön, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén az esti 6-os szentmise ismét a közösségek miséje lesz. A szentmisére hozott gyertyákat megszenteljük...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jan. 22. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant, bibliaórát tartunk a Közösségi Házban. Szerdán a szentmise után kivisszük a fenyőfákat. Kérjük, hogy jelentkezzenek azok, akik tudnak ebben és az utána lévő takarításban segíteni. 15 fő segítsége szükséges ehhez. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től elkezdődik a meghirdetett Imaiskola...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)