2019. febr. 10. 10:00
Ma az esti 6-os szentmisén kiszolgáltatjuk a betegek kenetét azoknak a testvéreinknek, akik erre a felkészítő alkalmak valamelyikén jelentkeztek, illetve arra szentgyónással felkészültek. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
2019. febr. 3. 10:00
Ma az elsővasárnapi szentóra délután 5 órakor kezdődik. Hétfőneste ½ 7-től a Szent Mónika Közösség tartja összejövetelét az alsó hitatnteremben, ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a felső hittanteremben. Este 6-7-ig pedig a családok tartanak dicsőítő szentségimádást az alsó hittanteremben. Mindenkit szeretettel...
2019. jan. 27. 10:00
Hétfőneste 7-től ismét felnőtt hittan t tartunk a plébánián. Szerdán este 7-től a katekumenek hittana lesz a plébánián, előtte szeretettel várjuk őket a 6 órakor kezdődő szentmisére is. Csütörtökön az elsőáldozók hittana elmarad.
2019. jan. 20. 10:00
Kedden az AKTK Szent Mihály Akadémiája előadásra hívja az érdeklődőket, melynek címe: Szent II. János Pál pápa csodái. Az előadást a Don Bosco Iskolában este 6 órától Fejes Imre tartja. Mindenkit szeretettel várunk! Ugyancsak kedden az ökumenikus imahét jegyében találkozhatunk keresztény...
2019. jan. 13. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
2019. jan. 6. 10:00
Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika közösség tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, este ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián. Pénteken délután ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittanja lesz a plébánián, este ½ 9-től pedig a házaspárokat várom hittanra a plébánián.
2018. dec. 30. 10:00
Hétfőn, szilveszter napján nem reggel hanem este 6 órakor lesz szentmise, melyen hálát adunk az év kegyelmeiért. Hétfőn délelőtt11-től este 6-ig lesz a szentségimádás. Este 11 órától éjfélig ismét szentségimádás tartunk a templomban majd 00:00 órákkor szentségi áldással kezdhetjük az új esztendőt. Kedden, jan. 1-én Szűz Mária istenanyaságának ünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezen a napon ünnepi, vasárnapi miserendet tartunk. Ezen a napon 11-től az esti miséig tesszük ki az Oltáriszentséget imádásra.
2018. dec. 23. 10:00
Hétfőn délelőtt 11 órától az animátorok játékos foglalkozás t tartanak a gyerekeknek az alsó hittan teremben, délután 3 órakor pedig az általuk szervezett betlehemes játékra hívunk mindenkit a templomba. A templomot este 11-től kinyitjuk, és éjfélkor szentmisével ünnepeljük Urunk születését. Hétfőn reggel 8-tól a délután 3-kor kezdődő pásztorjátékig lesz a szentségimádás...
2018. dec. 16. 10:00
Ma plébániánk karitásza a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek szegényeket támogató adományait. Az is fogadja szeretettel az ajándékot, akinek körülményei most nem teszik lehetővé az adományozást! Ma (Vasárnap) az esti mise után a Guido kamarakórus ad egy adventi koncertet templomunkban. Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 7-től roráté szentmiséket tartunk. A szentmisék után együtt elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
2018. dec. 9. 10:00
Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 7-től roráté szentmiséket tartunk. A szentmisék után együtt elimádkozzuk a reggeli dicséretet. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián...