(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. febr. 27. 10:00
Ezen a vasárnapon országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan lesz a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk! Szintén kedden este 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 20. 10:00
Kedden este 6-tól az Alfa Forrás összejövetele lesz a Közösségi Házban. Pénteken délután ¼ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Kelenvölgyi Plébánián. A délutáni gyóntatás elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től a szalézi animátorok Oratóriumot tartanak az általános iskolások számára a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 13. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan a szokásos 19:00 órai kezdés helyett 18:00-kor kezdődik! Kedden este 8 órától Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba, illetve a betegek kenetére jelentkezők számára tartunk a szentmise után rövid felkészítőt azok részére, akik az elmúlt péntek reggel nem tudtak eljönni...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 5. 21:43
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádási imaórát tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online módon találkozik. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 30. 10:00
Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk! Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van. Az esti szentmisében megszenteljük a hozott gyertyákat...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 23. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás beszélgetős közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban kortól függetlenül minden érdeklődő számára. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolásoknak a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 16. 10:00
1. Január 16-val kezdetét veszi az ökumenikus imahét, amikor a keresztények egységéért imádkozunk. Az albertfalvi református imaházban kedden este 7-től minket, katolikusokat is ökumenikus istentiszteletre hívnak és várnak minket a református testvérek. 2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 9. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban mindazok számára kortól függetlenül, akik személyes találkozásra, beszélgetésre vágynak. Csütörtök délelőtt 11-től a babás Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi házban. Csütörtök este 7:00 - 9:00 óráig nyitott imaestet tart az Új Szív közösség a templomban, a végén beszélgetési lehetősséggel. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 2. 10:00
Január 2-a elsővasárnap révén délután 5 órakor kezdjük szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.  Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk ismét hittanra a Közösségi Házban.  Csütörtökön, jan. 6-án, Vízkereszt főünnepe van, mely parancsolt ünnep...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2021. dec. 26. 10:00
December 28-tól az iroda zárva van egészen január első munkanapjáig. Köszönjük a 12 fiatal áldozatos segítségét a fenyőállításkor. A karácsonyi ünnepi miserend a következőképpen alakul Albertfalván...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)