(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. máj. 8. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan lesz a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 1. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 24. 10:00
Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 17. 10:00
Húsvéthétfőn csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise, és aznap nem lesz szentségimádás! Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 10. 10:00
A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk. Nagyszerdán délután 4-től 6-ig - és igény szerint a mise után is - szentgyónási lehetőséget biztosítunk, hogy elvégezhessük a húsvéti szentgyónásunkat. Ezen a napon a katekumenek hittana elmarad, helyette este 7-től keresztutat járnak majd templomunkban. Nagycsütörtökön reggel ½ 8-tól együtt imádkozzuk a reggeli dicséretet. Utána este 6-ig szentségimádás lesz...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 3. 10:00
Vasárnap a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 27. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 20. 10:00
Március 19-től 27-ig (vasárnapig) tartós élelmiszergyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden ismét Alfa Forrás közösségi alkalom lesz este 6-tól a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 13. 10:00
Jövő szombat estétől egy héten át március 27. vasárnapig tartós-élelmiszer gyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós-élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a felnőtt hittan elmarad. Hétfőn és kedden is – bár munkaszüneti napok – lesz szentségimádás reggel 7:30-tól este 6:00 óráig. Mindenkit szeretettel várunk, egy-egy óra elcsendesedésre az Úr előtt...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 6. 10:00
Elsővasárnap révén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi- beszélgető alkalom lesz a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel látunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)