1. Hétfőn este 7-től bibliaóra lesz a Közösségi Házban.
  2. Pénteken délután 4-től elsőáldozóink gyóntatása van a templomban, így aznap csak 3 óráig lesz szentségimádás a templomban, valamint a megszokott délutáni gyóntatási alkalom emiatt elmarad.
  3. Szombaton gyermekeink elsőáldozási szentmiséje délelőtt 10 órakor kezdődik. A délelőtti Oratórium elmarad. Az elsőszombati rózsafüzért a szentmise előtt együtt imádkozzuk a templomban.
  4. Jövő vasárnap már Úrnapja. A szentmise 10 óra helyett 9 órakor kezdődik, mivel a szentmise után ünnepélyes körmenetben körbehordozzuk az Oltáriszentséget. A körmenetre kérjük, aki tud, hozzon virágszirmokat, amiket a frissen elsőáldozottak, illetve a kisebb gyermekek szórhatnak imádatuk jeléül az Eucharisztia előtt.
  5. A papszentelés jún. 15-én lesz ½ 11-től lesz Esztergomban. Kristóf atya egy hétre rá, jún. 22-én tartja templomunkban újmiséjét, melyre mindenkit szeretettel várunk! A szentmise után agapét, szeretet-lakomát rendezünk, melyre kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményeket!
  6. Hálásan köszönjük mindazoknak a fáradozását, akik az elmúlt közösségi nap szervezésében, illetve megrendezésében munkájukkal, és szolgáló szeretetükkel ilyen széppé és lelkileg gazdaggá tették ezt az alkalmat! Jó volt látni, milyen szeretetteljes együttműködésben működtek közre a két plébánia csoportjai: a klasszikus és gitáros kórusok énekesei, a főzésben tevékenykedők, a sekrestyések, a ministránsok, és maguk a szervezők. De köszönet mindenekelőtt az Úristent illeti, aki megajándékozott minket egy jó idővel és ezzel az alkalommal, hogy a két közösség tagjai megismerkedve egymással jobban megélhessék az összetartozás örömét.