1. A héten hétfőtől ismét visszaáll a szokásos hétköznapi, illetve ünnepi miserend, vagyis mindkét templomban lesznek hétköznapi misék. (A július 31-i vasárnap este tartandó szentmise még a meghirdetett módon 7 órakor kezdődik, de augusztustól már ismét 6 órai kezdettel tartjuk meg.)
  2. Kedden elmarad a szokásos első keddi dicsőítő szentségimádás.
  3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  4. Szombaton az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól mondjuk együtt a templomban.
  5. Medgyessy Zsófia augusztus 6-án, szombaton 17:00-kor Rómában a Santa Maria della Speranza Plébániatemplomban 9 másik társával leteszi első fogadalmát a szalézi nővérek szerzetesi közösségében. Zsófia nővér az alábbi rövid levelet írta közösségünknek:
    „Kedves Albertfalvi Közösségem! Nagy örömmel osztom meg, hogy elérkezett a várva várt nap, melyen társaimmal együtt szalézi nővérként fogadalmat teszünk! Albertfalva mindig különleges marad számomra, hisz ez az a templom, plébánia és közösség, ahol hitem gyökereit és hivatásomat is kaphattam, felfedezhettem. Hálásan gondolok mindannyiótokra, köszönök minden imát, én is imádkozom értetek! Sok szeretettel: Zsófi nővér”
    A fogadalomtételen csak a szűk család vehet részt, de majd küldenek egy linket, amit idővel felteszünk a honlapra, ahonnan online követhető lesz az esemény. Imáinkkal kísérjük Zsófi nővér elköteleződését!