Hétfőtől az iroda ismét teljes nyitvatartási idővel üzemel.

Pénteken ismét lesz Éterbár, vagyis lehetőség a közösség online találkozására. Töltsünk együtt egy kellemes beszélgetős estét! Mindenkit szeretettel várunk este fél 9-kor! Csatlakozni a szokásos éterbár-linken lehet, ami majd a már bevett csatornákon (Facebook és Alfa-hírek) lesz elérhető.

Jövő vasárnap az esti 6 órás szentmise keretén belül egyik felnőtt katekumen testvérünket a beavatás szentségeiben, egy másik katekumen házaspárt és egy bérmálkozásra készülő fiatalt pedig a bérmálás szentségében részesítjük. A szentmise a szokottnál kissé tovább fog tartani. Imádkozzunk értük és a szentmisén velük együtt a húsvéti újjászületés kegyelmeiért!

Tájékoztatásul hirdetjük, hogy a héten a templom oldalkapujának restaurálása megkezdődik, így kb. 1 hónapig az oldalkaput nem fogjuk tudni majd használni. Ennek következtében sajnos a mozgássérült rámpán sem lehet majd közlekedni. A kellemetlenségért kérjük elnézéseteket!

Templomunkban a mai nappal visszaáll a megszokott miserend, és a nyilvánosan látogatható szentmisékre mindenkit szeretettel várunk! A templom minden hétköznap reggel ½ 8-tól este 6 óráig nyitva van. Szerdai és csütörtöki napokon a szentmisével zárunk, a többi hétköznapon a szokott reggeli időpontban tartjuk a miséket. Reményeink szerint májusban újraindul a szentségimádás. Szolgálatra jelentkezni a plakátokon kiírt elérhetőségeken lehet Riszterer Zsuzsinál. A járványhelyzetből adódó óvintézkedéseket (távolságtartás, kézfertőtlenítés, maszk használat) kérjük tartsa be mindenki, aki egy-egy imaórára betér.

A vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés további intézkedésig érvényben marad. Mivel ismét a megszokott miserend szerint misézünk mindkét helyen, értelemszerűen a korábban meghirdetett rendkívüli áldozatás alkalmai megszűnnek, de természetesen minden szentmise végén a kültéren is áldoztatni fogunk. Emellett továbbra is közvetítjük úgy a hétköznapi miséket, mind pedig egy vasárnapi előesti szentmisét a Facebook-on, a honlapon, és a YouTube csatornán.

A járványhelyzet miatt a vasárnapi délelőtti 10-es és esti 6-os szentmisék alatt ismét működésbe lép a testvéfogadó szolgálat. Kérem, becsüljük meg a segítő tesvérek szolgálatát azzal, hogy elfogadjuk utasításaikat, és a szentmise végén a templom előtt használt székeket a templom falához visszük vissza összecsukva!