Október a Szűzanya hónapja. Ezért minden szerdán, csütörtökön, szombaton, és vasárnap az esti szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.

Vasárnap (3-án) délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat a templomban.

Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Ház kis hittantermében.

Minden hónap első keddjén - így most kedden is – este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Az imádságot papi hivatásokért és a papnevelésért ajánljuk fel. Mindenkit szeretettel várunk!

ALFA-Forrás néven közösségi klubot indít a Közösségi Házban helyi Karitász csoportunk. Szeretettel várnak mindenkit, aki beszélgetésre, személyes találkozásra, közösségre vágyik. Az első alkalom most kedden 18 órakor kezdődik, ezt követően kéthetente keddenként lesz megtartva. További részletek a plébánia honlapján és az Egyházközségi Levélben.

Szerda délután 5 órától ovis hittant tartunk a Közösségi Ház kis hittantermében.

Csütörtökön este 7 órától főiskolás ifik hittana lesz a Közösségi Ház nagy hittantermében.

Pénteken este 6-tól 7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

Szombaton délelőtt ½ 10-től általános iskolás gyermekek számára játékos délelőttöt tartanak a szalézi animátorok a Közösségi Házban.

Október 16-án, szombaton reggel 7 és este 8 óra között adománygyűjtést szervezünk a közösségi házban. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek- és felnőttruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni és kérem, ne tegyük le az ajtó elé sem!

Két hét múlva, okt. 16-án szombaton az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!