Az iroda szabadságolás miatt csak hétfőn és csütörtökön lesz nyitva a héten a megszokott időben.

Jövő héten szerdán, júl. 28-án az esti 6-os szentmisét elhunyt Rácz Pista bácsiért ajánljuk fel, aki 1985-től 2007-ig volt lelkes és odaadó sekrestyésünk. Másnap, csütörtökön, júl. 29-én este 6 órakor pedig egykori plébánosunkért, Hollai Antal atyáért imádkozunk, halála évfordulójának napján. Mindkét engesztelő szentmisére szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

A NEK zenei programjaira elsőként azok válthatnak jegyet, akiknek érvényes regisztrációjuk van a Hungexpo-n zajló programra. Regisztrált személyenként 2 db jegy vásárlására van lehetőség a jegy.hu oldalon keresztül (a regisztrációs fiókban elérhető 8-jegyű saját azonosító segítségével). A választható programok: Szent Efrém Férfikar koncertje a Pesti Vigadóban, Csík Zenekar koncertje az Erkel Színházban, 100 tagú Cigányzenekar koncertje az Erkel Színházban, Moszkvai Patriarchátus Kórus koncertje a Zeneakadémián, Eucharisztikus szimfónia a Zeneakadémián. Ezekre a programokra csak számítógépen keresztül lehet jegyet rendelni és online kell fizetni bankkártyával.

A közösségi ház adománygyűjtésének aktuális állapota: Az adományoknak köszönhetően a mobilfalak, a nagyterem déli árnyékolója, a szintfeltöltés és füvesítés, az alsó hittanterem előtti rész vízelvezetése, a hittantermi szekrény, a konyhabútorok, a konyhagépek és a székek, asztalok anyagi fedezete megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulást a közösség nevében hálás szívvel köszönünk. Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!