A jelenleg érvényben lévő kijárási tilalom függvényében a következőképpen alakul az ünnepi miserend:

- december 24-én karácsonyi előesti misét mondunk úgy Kelenvölgyben, mint Albertfalván délután 5 órakor.
- Az albertfalvi animátorok pásztorjátéka a honlapon a megadott linken lesz elérhető és internetes úton megtekinthető.
- Éjfélkor sem Kelenvölgyben sem Albertfalván nem mondunk éjféli misét.
- Másnap, december 25-én, pénteken ünnepi miserendet tartunk, de Albertfalván az ünnepen részt venni szándékozó nagyobb tömegre való tekintettel beiktatunk még egy plusz szentmisét, vagyis Albertfalván reggel 1/2 8-kor, 9:00-kor, 11-kor és este 6-kor mondunk miséket.
- Karácsony másnapján december 26-án reggel 11-kor lesz mise. Mivel ez a nap szombat, ezért este 6-kor már Szent Család vasárnapi előesti szentmisét mondunk.
- Kelenvölgyben, dec. 25-én reggel 9-kor mondunk szentmisét. Másnap már a szombat esti előesti szentmise lesz a szokásos esti 5-ös időpontban.

A karácsonyi díszítéskor szereplő virágokra, illetve az év során hétről hétre oltárainkat díszítő virágokra szánt adományokat köszönettel fogadjuk a sekrestyében!

Hálásan köszönjük a fenyőállítók elmúlt szerdán nyújtott odaadó szolgálatát! Jó megtapasztalni veletek a szolgálatkészségben is megmutatkozó közösségi összetartozás erejét!

Az ünnepek alatt a következő módon alakul a szentségimádás rendje: dec. 24.-én és 25-én nem lesz szentségimádás. Az azt követő héten dec. 28-án, hétfőn, és 30-án, szerdán tartunk szentségimádást este 6-ig, viszont azon a héten pénteken ismét nem lesz szentségimádás, mivel az már jan. 1-jére esik, melyen ünnepi miserendet tartunk. Az ünnepek elmúltával jan. 4-étől, hétfőtől folytatódik a megszokott rendben a szentségimádás.

Januártól változik a szentmise adományok összege: a csendes misékért ezentúl 2000 Ft-ot, az orgonás misékért pedig 4000 Ft-ot fogadunk el. Hétfőtől már eszerint kérjük bejegyeztetni a 2021-es szentmiséket.

Ferenc pápa ez év dec.8-tól 2021. dec. 8-ig Szent József Évet hirdetett meg, mely során különleges búcsúk elnyerését engedélyezte. A teljes búcsú elnyerésére alkalma van azoknak a híveknek, akik a szokott feltételek mellett (szentgyónás, szentáldozás és imádság a pápa szándékára), lélekben elszakadva minden bűntől, az esztendő folyamán élnek az Apostoli Penitenciária által részletezett lehetőségekkel. A konkrét feltételek ismertetését, a kiadott dekrétum teljes szövegét, illetve kivonatolt változatát a hirdetőtáblára kitettük.

Az iroda december 21-től január 3-ig zárva van! Január 4-étől, hétfőtől lesz ismét félfogadás.