1. A Szűzanya hónapjában utoljára vasárnap az esti szentmise előtt ½ 6-tól imádkozzuk el együtt a rózsafüzért.
  2. Szerdán Mindenszentek napja van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Az ünnepre való tekintettel ünnepi miserendet tartunk. Szerdán délelőtt ½ 8-kor és 10-kor, este pedig 6 órakor lesznek a szentmisék. Ezen a napon az ünnepre való tekintettel nem lesz irodai szolgálat.
  3. Csütörtökön, Halottak napján elhunyt szeretteinkre emlékezünk. Reggel 7 és este 6 órakor lesznek a szentmisék. Az esti szentmise után egy fényliturgiával egybekötött ájtatosságot végzünk elhunytjainkért. Mindenki hozzon gyertyát magával!
  4. Aki Mindenszentek napjától nov. 8-ig a temetőt áhítatos lélekkel látogatja és legalább lélekben imádkozik a meghaltakért, mindennap teljes búcsút nyerhet, melyet a tisztítótűzben szenvedő lelkekért ajánlhat fel. Ugyanígy teljes búcsút nyerhet az is, aki halottak napján meglátogat egy templomot, és ott egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik.
  5. Elsőpéntek lesz a héten. Ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Pénteken a házaspárokat várom szeretettel este ½ 9-től a plébánián hittanra.
  6. Szombaton elsőszombat lévén reggel 7 órakor is lesz szentmise. Az esti szentmise előtt pedig ½ 6-tól együtt elimádkozzuk a rózsafüzért.
  7. Szombaton a középiskolás és felnőtt ifjúság valamint az Alfa Junioros általános iskolás gyerekek kirándulni mennek a közeli Gerecsébe. Találkozunk a templom előtt ½ 9-kor. A vonatjegyre 1200 Ft-ot valamint 2 jegyet, illetve bérletet hozzanak magukkal a részt venni szándékozók. Este 7-re érkezünk a templom elé. Minden fiatalt és gyereket szeretettel hívunk és várunk!
  8. Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat.
  9. Aki jónak látja, hogy egyházközségünk számára megépüljön a Közösségi Ház, az november hónapban is imájával, és felajánlásaival támogassa ezt az ügyet. A vállalás papírjai a hátsó kis asztalon aláírhatók.