1. Ma az animátorok vezetésével játékos gyerekfoglalkoztatót tartunk az alsó hittanteremben 12-15 óráig. Délután 15 órától pedig pásztorjátékra hívunk mindenkit szeretettel a templomba! Mivel ma este már szenteste van, ezért az esti 6-os szentmise idén elmarad! (Akik erre a szentmisére szoktak járni vasárnaponként, azok ezen a vasárnapon kivételesen a szombat előesti vagy a vasárnap délelőtti szentmisék egyikén vegyenek részt.) Ma éjjel az éjféli misén már Urunk születését ünnepeljük.
  2. Dec. 25-én, hétfőn, mivel parancsolt ünnep és szentmisén való részvételünk kötelező, ünnepi miserendet tartunk.
  3. Dec. 26-án, kedden, Karácsony másnapján délelőtt 10 órakor lesz a szentmise.
  4. Csütörtökön este 6-kor szentmise helyett igeliturgiát tartunk.
  5. Templomunk karácsonyi díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk.
  6. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik részt vettek a templom karácsonyi díszítésében, de mindenekelőtt a katekumenek csoportjának fejezem ki köszönetemet, hogy szerda este oly odaadóan segítettek a fenyőfa állításban, illetve díszítésben! Szép tanúságtétel volt ez részükről, hogy ennek a közösségnek élő és szolgálatkész tagjai.
  7. Örömmel jelezzük, hogy a pénteki szentségimádási naphoz hasonlóan hétfőn, kedden, és szerdán is megoldottá vált az egész napos szentségimádás, mely januártól indul. Kérjük a már szolgálatra jelentkezett lelkiőröket, hogy ellenőrizzék le neveiket, hiszen 8 nap múlva, jan. 1-jétől már elindul a szentségimádás. Továbbra is bíztatjuk azokat, akik még nem mertek elköteleződni, hogy csütörtökön a még hiányzó 6 helyre jelentkezve kapcsolódjanak be ebbe a lelki szolgálatba! Nagy szükségünk lenne még ezen kívül olyan testvérek jelentkezésére is, akik az éppen beteg vagy más okból kiesett lelkiőrők segítségére tudnának sietni azzal, hogy "beugró szolgálatot" vállalnak. A hátsó üvegajtón található az aktuális táblázat a meglévő szabad időpontokkal. Jelentkezni Riszterer Zsuzsinál lehet telefonon (0630/235-7732) időpont egyeztetéssel.
  8. Jövő vasárnap, Szent Család vasárnapja, egyben szilveszter napja is. Este 6 órakor tartjuk az évvégi hálaadást, mely már a másnapi kötelező ünnepről, az újévi Istenanyaságról mondott szentmise. A Karácsonyhoz hasonlóan jelzem, hogy akik erre a szentmisére szoktak járni vasárnaponként, azok ezen a vasárnapon kivételesen a szombat előesti vagy a vasárnap délelőtti szentmisék egyikén is vegyenek részt, hogy ne maradjon el a vasárnapi szentmiséjük. Másnap, újév első napján is ünnepi miserendet tartunk a kötelező ünnepre való tekintettel.