1. Hétfőn este 6 órától képviselőtestületi ülésre hívom a testület rendes tagjait a plébániára.
  2. Elsőpéntek lesz a héten. Pénteken este ½ 9-től szeretettel várom a házaspárokat közösségi hittanra a plébánián. Az elsővasárnapi szentségimádást holnap délután 5 órától tartjuk.
  3. Október a Szűzanya hónapja. Minden szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti mise előtt ¼ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  4. A héten, szerdán ünnepeljük templomunk felszentelésének 75. évfordulóját. Erre a jeles napra meghívtam Snell György püspök atyát, hogy az ünnepi esti 6-os szentmisén legyen közösségünk főcelebránsa, valamint a kerületi atyákat is, hogy együtt adjunk hálát az Úr köztünk levő házáért. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig hívjuk az általános iskolásokat a hitoktatók által tartott játékos közösségi együttlétre a plébánián! Aznap este pedig az esti 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően megújulási imaest lesz ismét templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel várunk!
  6. Okt. 15-én, szombaton tartjuk őszi egyházmegyei egész napos szentségimádási napunkat. Idén is, mint tavaly, mindkét egymás utáni napon, pénteken és szombaton együtt lehetünk a Szentségben rejtőző Jézussal. Kérlek Benneteket, jelentkezzetek mindkét napra lelki őrnek, illetve éljetek az Úr adta lehetőséggel és gyertek Jézussal együtt lenni!
  7. Az Úr különös szeretettel viseltetik a betegek iránt. De gyógyító jelenlétét rajtunk keresztül is szeretné megmutatni a rászorulóknak. Ezért kérünk benneteket: jelezzétek, ha családotokban, ismerőseitek között van olyan idős és beteg testvér, aki vágyna találkozni Jézussal: áldoztatóink és jómagam is készen állunk arra, hogy elvigyük hozzájuk az Oltáriszentséget!