1. Hétfőn a Szt. Mónika kör tartja összejövetelét este ½ 7-től a felső hittantermemben.
  2. Szerdán a katekumeneket, pénteken a bérmálkozókat várom hittanra a plébánián.
  3. Szombaton az általános iskolások játékos foglalkozása lesz az animátorokkal ½ 10-től a plébánián.
  4. Ma van az országos karitász gyűjtés, perselyadományunkkal az Egyházmegyei Karitászt támogatjuk. A megáldott Szt. Erzsébet kenyerekért kapott adományokat pedig a plébániánk területén élő rászorulóknak készített ajándékcsomagokra fordítjuk. Hálásan köszönünk minden nagylelkű felajánlást!
  5. Tisztelettel kérjük mindazokat az egyházközségünk területén lakó testvéreket, akik még nem rendezték idei egyházi hozzájárulásukat, hogy fáradjanak be a sekrestyébe vagy irodaidőben a plébániára, hogy ezt megtehessék. Aki csekk útján kívánja ugyanezt megtenni, az hátul, a szenteltvíztartónál talál ehhez elvihető csekket.
  6. Az adventi Szentcsalád-járásra még lehet jelentkezni.
  7. Adventben szeretnénk a családok lelki felkészülését segíteni. Ezért ebben a megszentelt időben fokozottan ajánljuk a családi közösségben történő esti gyertyagyújtást, hajnali roráté szentmiséket, a szentcsaládjárást, illetve a pénteki szentségimádást is. A gyerekeknek csoki-, TV-, számítógép lemondást, több figyelmességet, segítséget otthon. Még a vasárnapi szentmiséken adott jóságajánlatok is segíthetnek. Mindezek fölemelik a lelket, összeforrasztják a családot, a karácsony lényegére irányítják a figyelmet. A felajánlásokat szeretnénk megjeleníteni is a templomban a Szentcsalád képével. Hétről-hétre színes mozaikokkal közösen kirakjuk a rajzot, mintegy színesítve lelkünket és ünnepünket. Advent vasárnapjain a szentmise előtt lehet a színes darabkákat belehelyezni a tálkába, amit felajánláskor az oltárra teszünk az Úrnak.
  8. Hálás köszönetemet fejezem ki mindazok felé, akik most szombaton a kertben, a templomban, vagy a plébánián áldozatos szeretettel szolgáltak! Az Úr áldása van Rajtatok mindezért! Jó volt megtapasztalni, mennyire komoly az elköteleződésetek Jézus és az ő Egyháza felé! Öröm egy ilyen élő közösségben élni, ahol az Úr iránti szeretet ilyen áldozatokra is készen áll!