1. Január 2-a elsővasárnap révén délután 5 órakor kezdjük szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Az imádságot családjainkért ajánljuk fel. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  5. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk ismét hittanra a Közösségi Házban.
  6. Csütörtökön, jan. 6-án, Vízkereszt főünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért aznap reggel 7-kor és este 6 órakor mondunk szentmiséket. A Don Bosco iskola pedig reggel 8-kor jön templomunkba iskolamisére. Természetesen az előző napi, szerda esti 6-os mise már vigília mise lesz, vagyis a Vízkereszt ünnepét már elővételezetten is megünnepeljük.
  7. Pénteken elsőpéntek van, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  8. Péntek délután 4-től az Alfa Junior tart összejövetelt a felsősöknek
  9. Péntek este ½ 9-től pedig a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  10. Szombaton délelőtt 10-től az általános iskolás ministráns fiúk foglalkozása lesz a sekrestyében.
  11. Szombaton az esti 6-os szentmisében és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban, melyre minden megújulni vágyót szeretettel hívunk!
  12. Amint azt előre jeleztük, idén év elején választjuk meg az új Képviselőtestület tagjait. Ezért jövő vasárnap és az azt követő vasárnapon minden szentmise után az akkor majd kiadott, és előre hitelesített szavazólapokon kérjük majd szavazataitokat leadni arra a 8 jelöltre, akit az új Testület tagjává kívántok választani.