1. Ma van a mi tavaszi, egész napos, egyházmegyei szentségimádási napunk. Ezért ½ 12-től az esti 6-os szentmiséig a templomban szentségimádást tartunk. Igyekezzünk minél többen elidőzni a szentségi Jézus előtt!
  2. Szerdán este 7-től az idén elsőáldozó gyermekek szüleinek szülői találkozója lesz a templomban.
  3. Pénteken ½ 6-tól 7-ig a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a felső hittanteremben, este 7-től pedig keresztutat járunk templomunkban.
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig az animátorok tartanak játékos foglalkozást az általános iskolásoknak az alsó hittanteremben. Az esti gyóntatás elmarad.
  5. Idén nyáron is szervezünk hittantábort az általános iskolásoknak július 2-5. között Kemencén, a Börzsönyben. Várjuk az 1. osztálytól a 8. osztályosokig a gyerekek jelentkezését. Jelentkezési lapokat a hátsó kis asztalról vihetünk magunkkal. A jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg 5000 Ft előleget is kérünk befizetni.
  6. Az AKTK újabb előadásra hív bennünket márc. 26-án, este 6 órától a Don Bosco Iskolába, ahol „A magyar szótárkiadás története a kézírásos szójegyzékektől a nyomtatott szótárakon át az internetes szótárakig” címmel tart előadást Kiss Gábor. Mindenkit szeretettel várnak!