1. Jövő vasárnap lesz Antal atya halálának évfordulója, az esti 6 órai szentmisét érte ajánljuk fel. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, hogy papi szolgálatáért hálát adva érte imádkozzunk!

2. Az AKTK Döngicsélő Nyugdíjas Klubja egy napos kirándulást szervez szeptember 1-én Siófokra és Andocsra. Részvételi díj 5300 Ft. További tudnivalók a templomajtóra kitett plakáton olvashatók.

3. Az elmúlt héten lezajlott az általános iskolás hittanosok tábora Magyarkúton. Testileg-lelkileg felfrissülve jöttünk haza. Gazdag programokat tudtunk szervezni a gyerekeknek a családok kevés anyagi megterhelésével. Mindez köszönhető többek között a farsangi tombolán összegyűjtött adományaitoknak. Hálásan köszönjük nagylelkűségeteket, a Jóisten fizessen meg érte sokszorosan!

4. Örömmel hirdetjük, hogy idén is lesz Csillagtábor augusztus 27-től 31-ig. A korábbi évekhez hasonlóan szükséges lesz a napközis tábor előtti regisztráció! Regisztrálni július 15-től lehet majd augusztus 15-ig a plébánia honlapján keresztül, illetve a 80 fős létszám betöltéséig.

A tábor díja 3500 Ft/gyerek lesz, melyet a tábor első napján lehet majd befizetni.