Kedves Barátunk! Még így ismeretlenül is szeretnénk, ha velünk együtt vennél részt egy csodában, és részese lennél a Böjte Csaba által alapított Szent Ferenc Alapítvány 25. születésnapján, a Nem Adom Fel Együttes születésnapjával egybekötve, a színpadon a kedvenceiddel. A Jobb Velünk A Világ koncertsorozat lényege, hogy egy olyan lehetőséget kapj a segítség nyújtására, mi közben szórakozni is tudsz. Légy részese Te is 2018 legnagyobb jótékonysági eseményének! Ezen az alkalmon ünnepeljük a Böjte Csaba által alapított Szent Ferenc Alapítvány elindulásának 25 éves jubileumát, és a Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett Jobb Velünk a Világ! rendezvénysorozat 10 éves évfordulóját. Ezt az invitálást pedig vedd úgy, mintha egy különleges születésnapi zsúrra hívnánk el, ahol osztozni szeretnénk Veled az örömünkben!

A programban méltán híres és elismert előadók, Böjte Csaba atya nevelt gyermekeivel közösen lépnek fel. A teljesség igénye nélkül: Edda, Republic, Ferenczi György, Pintér Béla, Presser Gábor, Szikora Róbert és még sokan mások...

A jubileumi rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna

Időpontja: 2018. szeptember 13. 19:00 óra

Jegyek: 3000 Ft/fő, A jegyek árából befolyt összeg Böjte Csaba testvér Szent Ferenc Alapítványában felnőtt fiatalok szakmatanulását támogatja.

Jegyterjesztés: Broadway Jegyiroda

Jegyek az alábbi linkre kattintva közvetlenül megvásárolhatók:
https://jobb-velunk-a-vilag-bojte-csaba.broadway.h...

A rendezvény 30 másodperces szpotja:
https://www.facebook.com/nemadomfel/videos/3241327...

Az eseményt megtalálod a facebookon is, kérünk hívd meg ismerőseidet is:
https://www.facebook.com/events/211751702802734/