1. Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden este 7 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  5. Pénteken ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Közösségi Házban, este 6-tól pedig ismét keresztutat járunk templomunkban.
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban, 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében, az esti 6-os szentmisében és azt követően pedig megújulási imaest lesz templomunkban. A szentmise után dicsőítő szentségimádással egybekötött imaszolgálat lesz, és szentgyónási lehetőséget is biztosítunk. Szeretettel várjuk mindazokat, akik az Úr Jelenlétében lelki gyógyulásra és megújulásra vágynak!
  7. A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében köszönettel elfogadunk.
  8. Az idei nyári hittan táborunkat a korábbi hirdetésünknek megfelelően 2024. július 8-tól 11-ig tartjuk Katalinpusztán. Várjuk általános iskolás gyermekek jelentkezését - illetve középiskolásokét ifi segítőnek - a plébánia honlapján található jelentkezési űrlapon!
  9. A meghirdetett nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtésre szánt adományaitokat mától egy héten át a Mária oltár előtt gyűjtjük, illetve a felajánláskor előrehozott adományokat átvesszük és az oltár elé tesszük. Adományaitokat a szegények nevében hálásan köszönjük!
  10. Nagy öröm volt látni, hogy a szombati lelkinapon ilyen szép számmal részt vettetek! Köszönjük a szervezőknek és a szolgálattevőknek odaadó munkáját, és a tanúságtevők személyes megnyílását! Az Úr gazdagítson Mindnyájatokat lelki kincsekkel ezért a szolgálatért!