1. Hétfőn este 7-kor a felnőttek bibliaórája elmarad. A Szent Angéla kör viszont 7-kor megtartja találkozóját a Közösségi Házban.
  2. Kedden délután 4-től a Szent Anna nyugdíjasklub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön az elsőáldozók hittana elmarad és az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Az Imaiskola alkalom is elmarad a szentmise után.
  4. Pénteken a bérmálkozók hittana elmarad.
  5. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.
  6. Május 1-je, szerda, munkás Szent József ünnepe. Ezen a napon a templom másik oldalán lévő járdát tervezzük megcsinálni. Mivel az alkalom is adja, ezért a táplálék sör-virsli lesz. Az előzőhöz hasonlóan, kérünk titeket, hogy hozzátok el családjaitokat és a munkához szükséges eszközöket!
  7. Jún.15-én, szombaton, a 10.30-kor kezdődő esztergomi papszentelésre, melyen többek között Kristóf atyát is pappá szentelik, egy megrendelt busszal tervezünk elmenni közösen. Jelentkezni a sekrestyében lehet. Előre jelezzük, hogy a költséget előre be kell fizetni a reszt venni szándékozóknak és a többiekre való tekintettel az utazás lemondása esetén a befizetett költséget nem áll módunkban visszafizetni. Kérjük, felelősségteljesen hozzátok meg a döntést!