1. Hétfőn a Szent Angéla imakör tartja találkozóját a Közösségi Házban.
  2. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra, ½ 8-tól pedig a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött imaestet tart a Közösségi Házban.
  3. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad.
  4. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozás lesz a sekrestyében.
  5. A nyári katalinpusztai hittantáborunkba még van néhány hely. Várjuk általános iskolás gyerekek jelentkezését, akik játékosan, vidáman szeretnének közösségünkhöz kapcsolódni. Jelentkezés a plébánia honlapján keresztül lehetséges.
  6. Május 1-je, szerda, munkás Szent József ünnepe. Ezen a napon a templom másik oldalán lévő járdát tervezzük megcsinálni. Mivel az alkalom is adja, ezért a táplálék sör-virsli lesz. Az előzőhöz hasonlóan, kérünk titeket, hogy hozzátok el családjaitokat és a munkához szükséges eszközöket!
  7. Jún.15-én, szombaton, a 10.30-kor kezdődő esztergomi papszentelésre, melyen többek között Kristóf atyát is pappá szentelik, egy megrendelt busszal tervezünk elmenni közösen. Jelentkezni a sekrestyében lehet. Előre jelezzük, hogy a költséget előre be kell fizetni a részt venni szándékozóknak és a többiekre való tekintettel az utazás lemondása esetén a befizetett költséget nem áll módunkban visszafizetni. Kérjük, felelősségteljesen hozzátok meg a döntést!