1. Vasárnap, Szent Mihály napján, búcsúnk ünnepi nagymiséjét este ¼ 8-kor tartjuk. Az esti 6-os szentmise elmarad. Jöjjünk el és vegyünk részt minél többen közösségünk ünnepén!
  2. Hétfőn délután 4-től 6-ig a Szent Anna nyugdíjas klub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Kedden délután 5-től 6-ig a 4-7.osztályos gyerekeket várjuk hittanos, játékos közösségi együttlétre. Különösen hívjuk és bíztatjuk a 6-os és 7-es korosztályt a részvételre, hiszen ebből a kisközösségből fognak majd átlépni jövőre az ifikhez. Jó lenne, ha már most egymást ismerő, sok-sok közös kalanddal és élménnyel gazdagodó csapat válna belőlük. Este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Október a Szűzanya hónapja, ezért most szerdától minden szerdán csütörtökön, szombaton, és vasárnap az esti szentmise előtt 1/2 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  5. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban. Erre a hittanra azok a felnőtteket hívjuk és várjuk, akik valamelyik beavató szentségben (keresztség, bérmálás, vagy elsőáldozás) kívánnak részesülni, illetve - jóllehet mindhárom szentséget már felvették - szeretnék hitüket jobban megismerni, elmélyíteni. Szeretettel várjuk és fogadjuk őket, mint újakat, azokkal a testvérekkel együtt, akik már egy éve ezt a folyamatot elkezdték.
  6. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A Karizmatikus közösség este 7-től egy szentségimádási órát a papi hivatásokért ajánl fel. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk a közös imára!
  7. Szintén pénteken este ½ 9-től házaspárok hittana lesz a Közösségi Házban. Erre az alkalomra azokat az új, szentségi házasságban élő, fiatal, vagy régebb óta fiatal párokat is hívjuk nagy szeretettel, akik még nem tartoznak szorosan egyetlen családcsoporthoz sem, de szándékukban áll ilyen kisebb közösséghez tartozni. Kérjük, hogy aki erre az alkalomra valamilyen okból nem tudna eljönni, de szeretne új kisközösséget alkotni másokkal, jelezze szándékát név és telefonszám megadásával a plébánián!
  8. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekeknek a Közösségi Házban. A nagymarosi ifjúsági találkozó 50-ik évfordulója alkalmából szeretettel várják Nagymaroson az ifjúságot, és mindenkit az egész napos programon. Részletek a találkozó honlapján olvashatók. Az esti 6 órakor kezdődő előesti szentmise egyben templomszentelésünk főünnepe, melyre mindenkit hívunk és várunk!
  9. A 2025. nyári hittantábor augusztus 11-től 14-ig lesz Katalinpusztán. Kérjük jegyezzétek fel a naptárotokba, hogy ne ütközzön más programmal!
  10. Október 31-én, Mindenszentek előestéjén, 12 órás imaestet tartunk, amelyre nagy szeretettel várunk mindenkit! Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.