1. Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban.
  2. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban.
  3. Pénteken ½ 5-től ismét a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz, de ezúttal megváltozott helyszínen, az Albertfalvi Plébánián.
  4. Péntek este 6-tól 7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolások részére a Közösségi Házban.
  6. A plébániai farsang időpontja február 18-a. Délután gyerekfarsang, este felnőttfarsang lesz. Részletekkel később jelentkezünk.
  7. Amint az év végi hálaadás alkalmával jeleztük, a megnövekedett rezsiköltségek miatt fokozottan ügyelnünk kell a fűtésre, világításra. Egy előzetes kalkuláció alapján, melyben a megnövekedett elektromossági árakat, szükséges kiadásainkat, valamint a várható bevételeket összevetettük, a jelenlegi helyzet fenntartása mellett március végére már kifizetési gondjaink is lehetnek. Ezért úgy döntöttünk, hogy a templomban csak az ülőpárnákat működtetjük, a szembesugárzókat nem. A Közösségi Házban pedig az ún. Szent Pio nagytermet jövő szombattól nem fogjuk fűteni. Arra kérünk Benneteket, hogy amelyik csoport csak teheti, tavaszig inkább a családi otthonokban oldja meg találkozásait. Természetesen a fűtetlen nagyterem előzetes jelzés alapján továbbra is használható, amennyiben nem mutatkozik túl hidegnek. Kérlek Benneteket, hogy jó szívvel álljatok hozzá ezekhez a szükséges változásokhoz! Természetesen a Közösségi Házat nem zárjuk be, csak a nagyteremben nem lesz fűtés egyelőre.