1. Hétfőn este 7-től felnőttek hittana lesz a Közösségi Házban. Ugyanebben az időben, tehát este 7-kor, a Közösségi Házban megbeszélést tartunk a fűnyírással és a kert karbantartásával kapcsolatban. Kérnénk mindenkit, aki elhívást érez erre a szolgálatra jöjjön el a megbeszélésre!
  2. Csütörtökön este ½ 8-tól, a Karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Szombaton reggel 8 órától a Közösségi Ház nagytakarításához hívjuk azokat a testvéreket is, akik rendszeresen nem vesznek részt ebben a munkában. A feladat az ablakok, ajtók és egyéb nem rendszeresen takarított felületek takarítása, rendbetétele. Akinek ezen munkákhoz használható eszköze van hozza magával. Jelentkezni lehet Szakács Lászlónál, Rokolya Boginál, vagy a gondnoksag.kozossegihaz(at)gmail.com e-mail címen.
  4. Nyáron is folytatódik a szentségimádás a templomban keddi és csütörtöki napokon. A lelkiőr szolgálatban 2 hely még üres, gazdára vár. Buzdítjuk azokat a részvételre, akik érzik a Szentlélek hívását az Úrral együtt töltött időre a nyári pihenés ideje alatt is! Arra kérünk Titeket, hogy az életetekből adjatok 1 órát az Úrnak! Jelentkezni Riszterer Zsuzsinál személyesen, vagy telefonon lehet. Elérhetőségek a honlapon is fenn vannak.
  5. A szentmise után gyűjtést tartunk a nyári családos tábor javára. Nagylelkű adományaitokat Isten fizesse meg!
  6. A nyári családos táborban felszabadult néhány hely. Akik szívesen eljönnének, azok jelentkezését várjuk a laci.micko(at)gmail.com e-mail címen, vagy személyesen.