1. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  2. Kedden ½ 3-tól a Szent Anna Nyugdíjas Klub tartja a nyári szünet előtti utolsó találkozóját. Este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Este 7-től pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön jótékonysági hangversenyt tartunk a Közösségi Házban az esti szentmise után kb. 18:45-től. A hangversenyen közreműködnek: templomunk kórusa, az Énekes Iskola Albertfalvi Tagozata, valamint a plébánia azon gyermekei, akik valamilyen hangszeren tanulnak a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnáziumban. A hangversenyen befolyt adományt a plébánia nyári táboraira fordítjuk. Azok számára, akik nem tudnak részt venni a jótékonysági koncerten, a hétvégi szentmisék után lesz lehetőségük adományozni a családos tábor javára. Adományaitokat a Jóisten fizesse meg!
  4. Pénteken délután 4-től 7-ig az elsőáldozásra készülő gyermekeink és szüleik gyóntatása lesz templomunkban, ezért arra kérjük a pénteken gyónni szándékozókat, hogy inkább a reggeli szentmisén végezzék el gyónásukat meghagyva a délutáni lehetőséget a gyerekeknek. A szentgyónás után egy beöltözési szertartással egybekötött kis ünnepség, valamint rövid próba lesz számukra a templomban. Ezen programok miatt a családos szentségimádást nem 6 órakor, hanem 7 órai kezdéssel tarjuk a templomban! A családokat szeretettel várjuk erre a szentségimádási alkalomra!
  5. Szombaton délelőtt 10 órakor lesz az elsőáldozási szentmise templomunkban. Imádkozzunk gyermekeinkért!
  6. Vasárnap már Úrnapja. Az ünnepi szentmise, melyet körmenet követ, a megszokott 10 óra helyett idén is 9 órakor kezdődik! Kérjük, hogy ne feledkezzünk el erről az időpont változásról! Az úrnapi oltárok díszítéséhez virágokat, a körmenethez virágszirmokat köszönettel elfogadunk a sekrestyében!
  7. Két hét múlva, június 17-én, szombaton reggel 8 órától a Közösségi Ház nagytakarításához hívjuk azokat a testvéreket is, akik rendszeresen nem vesznek részt ebben a munkában. A feladat az ablakok, ajtók és egyéb nem rendszeresen takarított felületek takarítása, rendbetétele. Akinek ezen munkákhoz használható eszköze van, hozza magával! Jelentkezni lehet Szakács Lászlónál, Rokolya Boginál, vagy a gondnoksag.kozossegihaz(at)gmail.com e-mail címen.
  8. Nyáron is folytatódik a szentségimádás a templomban keddi és csütörtöki napokon. A lelkiőr szolgálatban 4 hely még üres, gazdára vár. Buzdítunk azokat a részvételre, akik érzik a Szentlélek hívását az Úrral együtt töltött időre a nyári pihenés ideje alatt is. Arra kérünk Titeket, hogy az életetekből adjatok 1 órát az Úrnak! Jelentkezni Riszterer Zsuzsinál személyesen, vagy telefonon lehet. Elérhetőségek a honlapon is fenn vannak.