1. Vasárnap Szent Család vasárnapja, egyben már dec. 31-e, szilveszter napja. Egész vasárnap a megszokott ünnepi miserend szerint tartjuk a szentmiséket, de a vasárnap esti 6-os szentmise, mely egyben év végi hálaadás, már a másnapi Istenanyaság ünnepének előesti miséje. Mint tudjuk, ez is parancsolt ünnep. Ezen a hétvégén is a két egymás utáni napon, vagyis ma és holnap, hétfőn, részt kell vennünk szentmisén. Fokozott gondossággal figyeljünk az idén erre!
  2. Szilveszter estéjén éjszaka 11-től kitesszük templomunkban az Oltáriszentséget, hogy az év utolsó órájában csendben hálát adhassunk az elmúlt esztendőért és éjfélkor szentségi áldással léphetünk át az új esztendőbe.
  3. Hétfőn, az év első napján, Istenanyaság ünnepe van. A parancsolt ünnepre való tekintettel délelőtt 10-kor és este 6-kor mondunk szentmisét, a reggeli ½ 8-as szentmise viszont elmarad!
  4. Kedden ismét folytatódik az egész napos szentségimádás, melyet este 7-től egy dicsőítő szentségimádó együttléttel zárunk. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szerdától ismét a megszokott rendben üzemel az iroda.
  6. Csütörtökön a katekumenek hittana elmarad.
  7. Pénteken a reggeli szentmise helyett este 6-kor mondunk szentmisét, mivel másnap Vízkereszt főünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ez az előesti szentmise már az ünnepről lesz. Ez a péntek már elsőpéntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Az esti házaspárok hittana az ünnepre való tekintettel elmarad.
  8. Szombaton, Vízkereszt ünnepén délelőtt 10-kor mondunk szentmisét. Este 6 órakor már a vasárnap előesti szentmiséjét tartjuk templomunkban. Igyekezzünk ezen a hétvégén is mindkét ünnepnapot, vagyis a Vízkereszt ünnepét és a vasárnapot is megszentelni szentmisén való részvételünkkel! Az esti 6-os szentmise előtt együtt imádkozhatjuk az elsőszombati rózsafüzért templomunkban.