1. Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este 7-től pedig Imaiskola alkalom lesz a kezdőknek a Kelenvölgyi Plébánián. Még most utoljára be lehet kapcsolódni azoknak is, akik eddig ezt még nem tették.
  3. Kedden délután 4-től a Szent Anna Nyugdíjas Klub, este ½ 8-tól pedig az Apaklub tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Este 7 órától pedig dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  4. Csütörtökön az esti mise után Imaiskola lesz a Közösségi Házban.
  5. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozók hittana lesz a Közösségi Házban, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozás lesz a sekrestyében, este 6-tól pedig Esperest néven a középiskolás kerületi ifjúság zenés táncos rendezvénye kezdődik a Közösségi Házban.
  7. November 18-án, szombaton adventi kuckó néven ismét közösségi foglalkozást szervezünk a 13 órától 18 óráig a Közösségi Házban. Koszorú készítéssel és egyéb ajándék készítési lehetőségekkel, játékokkal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Kérjük, hogy az alkalmat mindenki anyagi lehetőségeihez mérten támogassa. Ezt a helyszínen kihelyezett adománydobozokban megteheti. Szeretnénk jelezni, hogy a koszorú készítés hozzávalóiért 4500 Ft-ot kérünk koszorúnként. Aki koszorút szeretne készíteni, előzetesen jelezze azt a sekrestyében a kihelyezett papíron vagy email-en, illetve személyesen Riszterer Zsuzsinál. Várunk mindenkit szeretettel!