1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant, bibliaórát tartunk a Közösségi Házban.
  2. Szerdán a szentmise után kivisszük a fenyőfákat. Kérjük, hogy jelentkezzenek azok, akik tudnak ebben és az utána lévő takarításban segíteni. 15 fő segítsége szükséges ehhez.
  3. Csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től elkezdődik a meghirdetett Imaiskola. Ima és élet címmel Imaiskolát nyitunk egyházközségünkben minden 2. és 4. hét csütörtökön. Ezen az alkalmon szeretnénk megtanulni imádkozni, életünk eseményein keresztül, illetve a Szentírás szavain át közösen felfedezni az Úrral való társalgás rejtett, de csodálatos útjait. 18 éves kortól felső korhatár nélkül bárki jelentkezhet, aki készen áll arra, hogy ennek a közös alkalomnak a segítségével rendszeresen vállalja az otthon elvégzendő napi imagyakorlatokat.
  4. Pénteken a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Plébánián. A délutáni gyóntatás elmarad.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratóriumot tartunk a gyerekeknek a Közösségi Házban.
  6. Amint már jeleztük, plébániai farsangunkat febr. 18-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang témája: bibliai foglalkozások. Kapunyitás: 15.00-kor befejezés este 6-kor. A felnőtt bál este fél 8-kor kezdődik, érkezés 7 órától. Jegyárusítás a hétvégi szentmisék után a templom előtt, a jövő héttől kezdődően. A felnőtt belépőért személyenként 2500 Ft-ot, a gyerekfarsangra a családos belépőért 1000 Ft-ot fogadunk el, mely belépőkhöz a 10-es misék után juthatunk. Idén is vásárolható támogatói jegy. Ezt azok vehetik meg, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de hozzá szeretnének járulni a költségekhez. A gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és üdítőt vagy szénsavmentes ásványvizet kérünk. A felnőtt farsangra a hölgyek egy tálcasüteményt, az urak innivalót (üdítő vagy szénsavmentes ásványvíz) hozzanak magukkal! A szolgálatokra (pl. kapuőrség, ruhatár, takarítás) egy-egyórás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni. A tombolának szánt tárgyakat mind a gyerek, mind a felnőttfarsangra a sekrestyében, illetve irodaidőben a plébánián gyűjtjük. Cégek felajánlásait is várjuk! A nem tárgyi jellegű felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni.