1. Szerdán 16:30-tól sok szeretettel várjuk a Közösségi Házba az első ovis hittanra a gyerekeket szüleikkel együtt.
  2. Az 5 napos szentségimádás újraindulásával folytatjuk a Babás-kisgyermekes közös imádságot is. Várunk minden érdeklődőt csütörtökön 10 és 11 óra között a templomban az Úr elé. Ebben az órában nem gond, ha a kisgyermekek hangosak, mászkálnak vagy a maguk módján próbálnak imádkozni. Emiatt kérjük a többi testvér megértését és türelmét erre az időszakra. További információkért, a levelező listára való jelentkezésért keressétek Ágh Nórát a megadott email címen (czikkelyne.agh.nora(at)gmail.com).
  3. Csütörtökön este ½ 8-tól, a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő 8. osztályosok és középiskolások első hittan alkalma lesz a Plébánián.
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolások számára a Közösségi Házban.
  6. Már előre hirdetjük, hogy a búcsúhoz kapcsolódó egész napos egyházközségi nap miatt a szept. 30-i szombat előesti szentmise elmarad, aznap reggel 8-kor mondunk egy hétköznapi szentmisét. A reggeli szentmise után kezdetét veszi a bográcsfőző verseny és a már hagyományossá vált közösségi imák és programok sora egészen estig. Ezen a napon az este 6 órakor kezdődő szentmisében a kelenvölgyi templomban megújulási imaest lesz, amelyre minden megújulni vágyót innen Albertfalváról is szeretettel hívunk és várunk!
Empty File Block.