1. Hétfőtől indul az 5 napos Imaháló és szentségimás. Hétfőtől-csütörtökig ½ 8-tól este 6-ig, pénteki napokon meg este 8 óráig jöhetünk találkozni Jézussal. Imaháló és Lelkiőr szolgálatra jelentkezni bármikor lehet a kihelyezett telefonszámon.
  2. Kedden a Szent Anna nyugdíjas klub tartja első összejövetelét a Közösségi Házban. Idén délután 4 órakor kezdünk, hogy azok is el tudjanak jönni, akik a korai időpont miatt nem tudtak eddig részt venni. Várunk minden régi és új tagot. Este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, melyről esperes kerületünk van elnevezve, espereskerületi keresztutat járunk a környező plébániák híveivel közösen. Az immár hagyománnyá vált keresztút a budafoki Péter-Pál kápolnától indul este 8 órakor. A keresztutat idén a nagytétényi plébánia hívei vezetik. Igyekezzünk mi is részt venni ezen a szép közös eseményen! Gyertyát mindenki hozzon magával! Ugyanezen a napon kezdődik délután ½ 5-től az elsőáldozásra készülő, 3. osztályos gyermekek hittana a Közösségi Házban. Mivel a szentségekre való felkészítés és annak kiszolgáltatása a területileg illetékes plébánia feladata, ezért azokat a gyerekeket várjuk, akik Kelenvölgyben vagy Albertfalván laknak, vagy esetleg évek óta ezekbe a templomokba járnak rendszeresen vasárnaponként.
  4. Idén új időpontban lesz a Baba-mama kör. Minden pénteken fél 9-től várjuk az anyukákat egészséges gyermekeikkel a Közösségi Házba közös imádságra, beszélgetésre. Kapcsolatfelvétel esetén Borbélyné Margitot keressétek a megadott email címen (borbelyne.b.margit(at)gmail.com).
  5. Idén újra indítunk 8. osztályosoknak, illetve középiskolásoknak bérmahittant a hónap minden 2. és 4. péntekén ½ 5-6-ig a Plébánián. Első alkalom szept. 22-én lesz. Kérem, hogy a részt venni szándékozók szept. 17-éig jelentkezzenek az irodában vagy a sekrestyében!