1. Kedden délután a Szent Anna nyugdíjas klub ½ 3-kor találkozik a Közösségi Házban
  2. Kedden este Apaklub lesz ½ 8-tól a Közösségi Házban
  3. Ezen a héten imádkozunk világszerte a Krisztus-hívők egységéért. Ennek kapcsán kedden este 7-től ökumenikus imaest lesz az albertfalvi református imaházban. Minket is szeretettel várnak!
  4. Csütörtök este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébániára
  5. Szintén csütörtök este fél 8-tól a Karizmatikus közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozást tartunk a sekrestyében.
  7. Szeretettel várjuk a testvérfogadók közé mindazokat, akik vállalják, hogy havonta 1-2 alkalommal a szentmisék előtt köszöntik a testvéreket! További információ és jelentkezés Borbélyné Bató Margitnál.
  8. Ima és élet címmel Imaiskolát nyitunk egyházközségünkben minden 2. és 4. hét csütörtökön az esti mise után ¾ 7-től. Ezen az alkalmon szeretnénk megtanulni imádkozni, életünk eseményein keresztül, illetve a Szentírás szavain át közösen felfedezni az Úrral való társalgás rejtett, de csodálatos útjait. 18 éves kortól felső korhatár nélkül bárki jelentkezhet, aki készen áll arra, hogy ennek a közös alkalomnak a segítségével rendszeresen vállalja az otthon elvégzendő napi imagyakorlatokat. Az első alkalom jan. 26-án, jövő héten csütörtökön lesz a Közösségi Házban.