1. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban.
  2. Csütörtökön elsőcsütörtök lévén este 6-kor a közösségek miséje lesz, melyre az egyes imacsoportok, közösségek tagjait szeretettel várjuk!
  3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Ezen a napon nem lesz a szokásos délutáni gyóntatás, mivel 16 órától az elsőáldozók felkészítése, gyóntatása lesz a templomban, így a szentségimádás is csak délután 4-ig tart majd.
  4. Péntek este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  5. Szombaton délelőtt 10 órától az albertfalvi közösséghez tartozó gyerekek elsőáldozási szentmiséje lesz a templomban. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! A szentmise után egy kis szeretetlakomát tartunk számukra a Közösségi Házban.
  6. Az elsőszombati rózsafüzért este ½ 6-tól együtt imádkozzuk a templomban.
  7. Szombat este 20:00 órától pünkösdváró imaestet tartunk a templomban. Ezen az estén együtt imádkozunk és hívjuk a Szentlelket, hogy mindannyiunk életében megtapasztalható módon kiáradjon. Mindenkit szeretettel várunk, aki vágyakozik erre a találkozásra! Az imaest várhatóan 23:30 körül ér véget.
  8. A kelenvölgyi egyházközség szeretettel hív bennünket innen Albertfalváról a jún. 11. és 12-én tartandó, Szentháromság napi templombúcsúra, melynek programja jún. 11-én, szombat délelőtt 9-től egy cserkészek által meghirdetett főzőversennyel kezdődik, melyre lehet jún. 5-ig nevezni is. Bográcsot, állványt és belevalót hozni kell. Délután 17 órakor előesti szentmise lesz, majd utána 18 órától Hegedűs Endre Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zenepedagógus, valamint felesége, Hegedűs Katica zongoraművész templomi hangversenye következik. A vasárnapi ünnepi szentmise másnap 9 órakor kezdődik, melyen a templom gitáros ének- és zenekara szolgál. A szentmise után szentségimádás lesz, melyen dicsőítő dalokat énekelünk. 10:45-től a Babszem táncegyüttes egy kis műsort ad elő a harangláb mellett. Az ünnepi műsort követően kb. ½ 12-től agapéval, szendvicsekkel várják a híveket és a meghívott vendégeket.
  9. Segítséget kérünk a ministránsruhák mosásához. Aki tud ebben segíteni, kérjük, jelentkezzen a sekrestyében!
  10. Négy napos lengyelországi buszos zarándoklatot szervezünk szept. 22 és 25. között, melyre még lehet jelentkezni. Az üresen fennmaradó helyeket az espereskerületi plébániák híveinek ajánljuk fel. A részvételi díj előreláthatólag 80.000 Ft, melyből a jelentkezőknek 40.000 Ft vissza nem térítendő előleget kell befizetni. A jelentkezés 40 fő betöltéséig lehetséges.
  11. Az idei évben is rengeteg család jelentkezett a plébániai családos táborra. Sajnos az árak egyre emelkednek, és már többen jelezték, hogy támogatásra lesz szükségük ahhoz, hogy el tudjanak jönni. Mivel pályázati lehetőségek nincsenek, a Ti segítségeteket kérjük. 2022. június 11-én, szombaton, jótékonysági közösségi vásárt tartunk a Szent Mihály Közösségi Házban. Bármikor betérhettek 9:00 és 17:30 óra között. Ajándékozható kézműves termékeket (pl. textil szalvétákat, táskákat, horgolt ékszereket, gyerekjátékokat stb.) és a táborozók által felkínált, használt felnőttruhákat vásárolhattok, amiknek bevételét a tábor javára fordítjuk. Legyetek nagylelkűek és meglátjátok, hogy megtérül!