1. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban.
  2. Csütörtökön jótékonysági hangversenyt tartunk a Közösségi Házban 18:45-től. A hangversenyen közreműködnek: templomunk kórusa, az Énekes Iskola Albertfalvi Tagozata valamint a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium növendékei. A hangversenyen befolyt adományt a plébánia nyári táboraira fordítjuk.
  3. Csütörtökön és pénteken az iroda szabadság miatt zárva lesz.
  4. Kivételesen pénteken este ½ 8-kor tart a Karizmatikus Közösség, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött karizmatikus összejövetelt a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szombaton az animátorok egy játékokkal egybekötött kirándulást szerveznek, melyre szeretettel hívnak minden gyermeket! Találkozó reggel 9:30-kor a templomnál, visszaérkezés délután 2-re, szintén a templomhoz. Rossz idő esetén a Közösségi Házban lesz program 12-ig.
  6. A máj. 28-i péliföldszentkereszti kirándulásra még várjuk a jelentkezőket! Kérjük, hogy az is adja le a jelentkezését vasárnap estig, aki kocsival jön!
  7. Május 27-én, pénteken este ½ 7-től lelkiőr találkozót tartunk a templomban, tanítással, tanúságtétellel és szentségimádással.
    Minden lelkiőr szolgálót és más érdeklődőt is szeretettel várunk!