1. Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát.
  3. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban.
  4. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban.
  5. Kedden este 6-tól pedig Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi házban.
  6. Csütörtökön, mint minden elsőcsütörtökön este 6 órától a közösségek szentmiséje lesz. Mindenkit sok szeretettel várunk!
  7. Csütörtökönként a 10 órakor kezdődő kisgyermekes szentségimádás után, 11 órától baba-mama körre várjuk az édesanyákat, egészséges gyermekeikkel, a közösségi ház nagy hittantermében.
  8. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A házaspárokat este ½ 9-től várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  9. Szombaton délután ½ 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért templomunkban.
  10. Péliföldszentkereszti kirándulás lesz május 28-án, melyre sok szeretettel hívunk benneteket! Kérünk titeket, hogy aki autóval jön, az is jelezze érkezését, aki pedig busszal jön, az a buszköltségre fizessen be 4.000 Ft-ot a sekrestyében v. a plébánián. Ez az összeg nem visszatérítendő, vagyis, ha valaki mégis autóval érkezne, miközben férőhelyet foglalt a buszon, vagy lemondja a kirándulást, a befizetett 4.000 Ft-ot nem áll módunkban visszafizetni. Éljünk a lehetőséggel, hogy a Covid után ismét együtt lehet a plébánia közössége!
  11. Négy napos lengyelországi buszos zarándoklatot szervezünk Lengyelországba szept. 22 és 25. között BUDAPEST – LESNIOW – GIDLE – CZESTOHOWA – ŁAGIEWNIKI -KALWARIA ZEBRZYDOWSKA – WADOWICE – ORAWKA – BUDAPEST útvonalon. A részvételi díj előreláthatólag 80.000 Ft, melyből a jelentkezőknek 40.000 Ft vissza nem térítendő előleget kell befizetni. A jelentkezés 40 fő betöltéséig lehetséges.