1. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  3. Szerdán Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van. Az esti szentmisében megszenteljük a hozott gyertyákat.
  4. Szerda este 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  5. Csütörtökön Szent Balázs püspök emléknapja van. Az esti szentmise után balázsáldást osztunk. Aki ebben az áldásban kíván idén részesülni, az igyekezzen ezen a napon eljönni szentmisére, mivel ezt a szentelményt egyedül Szent Balázs napján osztjuk ki. A szentmise után kivisszük a fenyőfákat a templomból. 30 fő segítségét kérjük ehhez a szolgálathoz.
  6. Csütörtökön az elsőáldozók hittana elmarad, mivel a Don Bosco iskolában síszünet lesz.
  7. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  8. Péntek este ½ 9-től a házaspárokat várjuk hittanra a Közösségi Házban.
  9. Szombaton délelőtt 10-től ministránsfoglalkozás lesz a sekrestyében.
  10. A szombat esti szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért.
  11. Az albertfalvi családos tábor 2022. augusztus 8-12. között (hétfőtől-péntekig) kerül megrendezésre Somogydöröcskén. A tábor programja az elmúlt évekhez hasonlóan tartalmaz lelki programot, beszélgetéseket, játékokat. Előadónk Darnai János atya lesz.
    A tábor költsége jelenlegi támogatásokkal felnőtteknek 30.000Ft/fő, gyerekeknek 15.000 Ft/fő teljes ellátással, 3 éves kor alatt ingyenes. A különleges étkezési igények felárasok. A táborozási költségeket további támogatások elnyerésével szeretnénk csökkenteni. Senki se maradjon otthon csupán a költségek miatt!
    Jelentkezni elektronikus űrlap kitöltésével lehet, ami 2022. február 6. (jövő hét vasárnap) 16:00 órától lesz elérhető a plébánia honlapján és a levelezőlistán. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk, amiről értesítést küldünk. A visszaigazolást követően a jelentkezés családonként 20.000,-Ft előleg átutalásával válik véglegessé. Kérdés esetén Schwarczkopf Bálintnál lehet érdeklődni.
  12. A Don Bosco Katolikus Általános Iskolába szeretettel várják a leendő első osztályosokat. A regisztrációhoz keressék fel munkaidőben az iskolát! Az elérhetőségeket az iskola honlapján és a kifüggesztett plakáton olvashatják.