1. Hétfőn este, Mindenszentek napjának előestéjén az ünnepre való tekintettel a reggeli 7-es mise helyett este 6 órakor mondunk előesti szentmisét. Az esti szentmise után másnap reggel 6 óráig HOLYWIN dicsőítő est lesz a Közösségi Házban. A Holywin, egy imádságos válasz a halloween-re, amely egy okkult elemekkel tarkított pogány ünnep. Ezen az estén folyamatosan imádkozunk és énekekkel dicsőítjük a Jóistent. Több dicsőítő csapat vesz részt ebben az imádságban, akik 1-2 óránként váltják egymást. Az imaest nyitott, így az egész éjszaka folyamán betérhetünk és bekapcsolódhatunk az imádságba. Mindenkit szeretettel hívunk!
  2. Kedden Mindenszentek ünnepe van, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért ezen a napon reggel 7-kor és este 6 órakor is lesznek szentmisék. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Ezen keddi napon az Alfa Forrás elmarad.
  4. Hétfőn és kedden az egész napos szentségimádás lelki őrség hiánya miatt elmarad, de a templomot az üvegajtóig egész nap nyitva tartjuk, hogy betérhessünk imádságra az Úr elé.
  5. Szerdán, Halottak napján, reggel 7-kor és este 6-kor is lesznek szentmisék. A szentmise után Lucernáriumot tartunk, vagyis egy fény liturgia keretében imádságosan megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. A Lucernáriumra mindenki hozzon gyertyát magával! Szerdán az ovis hittan elmarad.
  6. Csütörtökön az esti szentmise ismét a közösségeink miséje lesz. Az utána lévő agapén lehetőség van kötetlen beszélgetésre. Várunk mindenkit szeretettel!
  7. Csütörtök este 7-től pedig a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba.
  8. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este ½ 9-től házaspárok hittana lesz a Közösségi Házban.
  9. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz, az animátorok szertettel várják a gyerekeket a Közösségi Házban, este ½ 6-tól pedig együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért.