1. Hétfőn este a felnőttek hittana kivételesen elmarad.
  2. Kedden délután ½ 3-kor a Szent Annáról elnevezett 60+ -os közösség összejövetele lesz a Közösségi Házban
  3. Szintén kedden este ½ 8-kor Apaklubot tartunk a Közösségi Házban.
  4. Csütörtökön az esti 6-os szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban.
  5. Pénteken délben a Karitász erős férfiak, markos legények segítségét kéri a Sarkadra induló teherautó felpakolásához.
  6. A bérmálkozók pénteki hittana elmarad.
  7. Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúk foglalkozása lesz a Közösségi Házban.
  8. A 2023-as családos tábornak új helyszínt kerestünk, mivel a somogydöröcskei helyszínt kinőttük. Az új helyszín Mátrafüred-Sástó, Mátra Tábor. A tábor időpontja 2023. július 17. és 21. között. A biztos foglalás érdekében kérjük, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat kedd estig (október 25) a laci.micko(at)gmail.com e-mail címen! A jelentkezések alapján a foglaló befizetése januárban lesz.
  9. Már előre hirdetjük, hogy módosul a miserend az ünnepek ideje alatt: október 31-én, hétfőn, este 6 órakor lesz szentmise a reggeli 7 helyett. November 1-én, kedden, Mindenszentek napján, mely parancsolt ünnep, reggel 7-kor és este 6-kor is lesz szentmise. November 2-án, szerdán, Halottak napján pedig reggel 7-kor és este 6-kor lesznek szentmisék.
  10. Október 31-én (1 hét múlva hétfőn) este 6:00 órától, másnap reggel 6:00 óráig HOLYWIN dicsőítő est lesz a közösségi házban. A Holywin, egy imádságos válasz a halloween-re, amely egy okkult elemekkel tarkított pogány ünnep. Ezen az estén folyamatosan imádkozunk és énekekkel dicsőítjük a Jóistent. Több dicsőítő csapat vesz részt ebben az imádságban, akik 1-2 óránként váltják egymást. Az imaest nyitott, így az egész éjszaka folyamán betérhetünk és bekapcsolódhatunk az imádságba. Mindenkit szeretettel hívunk!