1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittan lesz a közösségi házban.
  2. Kedden este 6-tól Alfa Forrás beszélgetős közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban kortól függetlenül minden érdeklődő számára.
  3. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad.
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolásoknak a Közösségi Házban.
  5. A szavazás útján megválasztott új képviselőtestület tagjainak listáját és a szavazási eredményeket kifüggesztettük a hirdetőtáblára. Köszönjük, hogy felelősséggel leadtátok szavazataitokat! Az újonnan megválasztottaknak pedig szívből gratulálunk és az Úr áldását kérjük a püspöki jóváhagyás után kezdődő szolgálatukra.
  6. Idén április 8-10. között, Virágvasárnap hétvégéjén kerül sor az albertfalvi házaspárok lelkigyakorlatára Leányfalun, a Szent Gellért Lelkigyakorlatos Házban. A program pénteken kora estétől vasárnap kora délutánig tart, a lelkigyakorlat lelki vezetője a többek által ismert ferences szerzetes, Didák testvér lesz. A lelkigyakorlaton a házaspárok csak együtt vehetnek részt, de gyerekek nélkül. A költség szállással, étkezéssel 22 ezer Ft körül várható fejenként. A jelentkezéseket február 28-ig várjuk a hazaslelkigyakorlat.alfa(at)gmail.com e-mail címen.
  7. Ismételten jelezzük előre a nyári program szervezése végett az aug. 16. és 19. közötti, horányi nyári hittantábor, és az augusztus 8. és 12. közötti, somogydöröcskei családi tábor két időpontját!
  8. Hálásan köszönjük az első meghirdetés óta küldött adományaitokat úgy a Közösségi Házra mind pedig a plébániai felújításra! Az Úr áldjon meg Benneteket érte!