1. Ma a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Kedden este 6-tól az Alfa Forrás közösségi alkalmat tartjuk a Közösségi Házban.
  3. Csütörtök este 7-től a katekumenek hittana lesz a Közösségi Házban.
  4. Szintén csütörtökön este fél 8-tól a Karizmatikus közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várnak!
  5. Pénteken este 7-től azokat a házaspárokat várjuk ismerkedő beszélgetésre a Közösségi Házba, akik már jelezték, illetve a mostani eljövetelükkel jelezni szeretnék, hogy vágynak egy családcsoporthoz tartozni. Minden érdeklődő házaspárt biztatunk, hogy jöjjön el!
  6. Szeretnénk az idősödő korosztálynak is közösséget alkotni. Ezért szeretettel hívjuk és várjuk a 60+-os korosztályt most pénteken délután 4 órára a Közösségi Házba egy imádságos, beszélgetős találkozásra.
  7. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz a gyerekek számára a Közösségi Házban.
  8. Szintén szombaton 10 órától kivételes módon a minstráns fiúknak is lesz foglalkozás a sekrestyében, hogy a jövő heti hosszú hétvégét szabadon hagyjuk a családoknak. Kérjük, hogy az újonnan érkező ministráns fiúk szülei keressék meg Bálintot, a ministránsvezetőt az alkalom elején, hogy elérhetőségi adatokat cserélhessenek.
  9. Délután 3 és este 8 óra között adománygyűjtést szervezünk a Közösségi Házban. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek- és felnőttruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni és kérjük, ne tegyétek le az ajtó elé sem!
  10. A 2023-as családos tábornak új helyszínt kerestünk, mivel a somogydöröcskei helyszínt kinőttük. Az új helyszín Mátrafüred-Sástó, Mátra Tábor. A tábor időpontja 2023. július 17. és 21. között. A biztos foglalás érdekében kérjük, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat október 25-ig a laci.micko(at)gmail.com e-mail címen! A jelentkezések alapján a foglaló befizetése januárban lesz.