1. Hétfőn este 7-től felnőttek számára tartott hittan lesz a Közösségi Házban, mely bibliai ismereteinket kívánja bővíteni.
  2. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön az espereskerületi atyák közösen zarándoklatra mennek, emiatt az esti 6-os szentmise reggel 7-re tevődik át. Ettől függetlenül az elsőáldozásra készülők hittana meg lesz tartva ½ 5-től a Közösségi Házban.
  4. Pénteken délután ½ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra a Közösségi Házba, gyóntatás ezen a délutánon elmarad.
  5. Szintén pénteken este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombat este 8-tól ESPEREST elnevezéssel a középiskolás fiatalok kerületi táncos játékos estje lesz a Közösségi Házban, melyre minden fiatalt innen is szeretettel várunk! Jegyek a helyszínen is kaphatók. A résztvevők között 3 mobiltelefon kerül majd kisorsolásra, melyet 3 szerencsés fiatal ajándékba magával vihet. Részletek a plakáton olvashatók.
  7. Október a Szűzanya hónapja. Minden szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt együtt elimádkozzuk a rózsafüzért.
  8. Jövő hétvégén a missziók javára gyűjtünk, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!