Ma Úrnapja van, az Oltáriszentség ünnepe. A megszokott vasárnapi 10 órás szentmise helyett reggel 9-kor kezdődik a szentmise! Vasárnap délután 5-től tartjuk templomunkban szokásos elsővasárnapi szentségimádási óránkat.

Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja online találkozóját.

Kedden este 8-tól Apaklubot tartunk a sekrestyében.

Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.

Pénteken Jézus Szentséges Szívének főünnepe van. A reggeli 7-es szentmisében adunk hálát Jézus irántunk való végtelen szeretetéért. Este 6-tól pedig a családos szentségimádást tartjuk templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!

Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúk foglalkozása lesz a sekrestyében.

Jövő vasárnap 10 órakor tartjuk az idei tanév kegyelmeiért mondott hálaadó szentmisénket, a Te Deum-ot.

A közösségi ház nevére kiírt múlt heti szavazáson 121 szavazat érkezett az ALFA-Ház, 85 szavazat a Szent József Ház, és 157 szavazat a Szent Mihály Közösségi Ház névre. Ezért egyházközségünk többségének döntése alapján Szent Mihály oltalmába ajánljuk a közösségi házat.

A közösségi ház adománygyűjtésének aktuális állapota: a mobilfalak, a nagyterem déli árnyékolója, a szintfeltöltés és füvesítés, az alsó hittanterem előtti rész vízelvezetése, a hittantermi szekrény és a konyhabútor anyagi fedezete már megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulás a közösség nevében hálás szívvel köszönünk és nagyon bízunk benne, hogy a 2021. szeptember végére tervezett átadásra és szentelésre minél több tervünket sikerül megvalósítanunk. Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!

Megjelent plébániai újságunk úrnapi száma. Családonként vigyünk haza belőle egy-egy példánnyal!