Ma országosan a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!

Hétfőn este 8-tól felnőtt hittant tartunk a templomban.

Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Az imádságot papjainkért és a papnevelésért ajánljuk fel. Mindenkit szeretettel várunk!

Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este 1/2 9-től pedig házas hittant tartunk a plébánián.

A Karitász péntekenként reggel 8 órakor pékárut és egyéb tartós élelmiszert oszt a rászorulóknak a templom oldalában. Várunk mindenkit, akinek segítséget jelent egy kenyér, vagy pár péksütemény.

Szombaton az elsőszombati rózsafüzért délután 1/2 6-tól imádkozzuk a templomban. Ezen a napon egyben világméretű szentségimádás lesz, mellyel lélekben bekapcsolódunk az Eucharisztikus Kongresszus előkészületeibe. Az esti 6-os szentmisével kezdünk, majd a mise után este 9-ig dicsőítő szentségimádást tartunk, mely alatt vezetett ima lesz. Mindenkit szeretettel várunk!

Jövő vasárnap már Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe. A megszokott vasárnapi 10 órás szentmise helyett reggel 9-kor kezdődik a szentmise! Aki tud hozni az úrnapi díszítéshez friss, vágott virágot, zöldet, jövő szombat este hagyja a raktárban. Ugyanott virágszirmokat is várunk a szóráshoz vasárnap reggel. A gyerekek, akik szirmot szeretnének szórni a körmeneten, kis kosarat hozzanak magukkal! Ez a vasárnap egyben elsővasárnap. A szokásos elsővasárnapi szentségimádás délután 5 órakor kezdődik.

A közösségi házra adott adományoknak köszönhetően a mobilfalak és a nagyterem déli árnyékolójának anyagi fedezete már megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulást a közösség nevében hálás szívvel köszönünk és nagyon bízunk benne, hogy a 2021. szeptember végére tervezett átadásra és szentelésre minél több tervünket sikerül megvalósítanunk. Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!

Május 31-ig tart a korai- legolcsóbb- regisztráció az Eucharisztikus Kongresszus hétköznapi programjaira, mely a Hungexpón lesz. Ennek a részletes programja, (előadók, tanúságtételek, fakultációk stb.) már megtekinthető a kongresszus honlapján. iec2020.hu

Emlékeztetőül hirdetjük a testvéreknek, hogy rendszeres szentgyónási lehetőséget biztosítunk minden héten hétfőn és pénteken reggel ½ 8-tól, pénteken délután ½ 5-től ½ 6-ig, valamint szombatonként az esti mise után 7-től. Természetesen ezen felül egyéni időpont egyeztetésre is van lehetőség. Éljünk a lehetőséggel, hogy újra és újra megtisztult szívvel élhessünk a mennyei Atya gyermekeiként!

A szentmise után a kijáratnál kiosztásra kerülő lapokon jelölés útján szavazhatunk a közösségi ház nevéről. (Alfa ház, Szent Mihály közösségi ház, Szent József közösségi ház) Kérjük, adjátok le szavazataitokat a megfelelő helyre!