1. December 28-tól az iroda zárva van egészen január első munkanapjáig.
  2. Köszönjük a 12 fiatal áldozatos segítségét a fenyőállításkor.
  3. A karácsonyi ünnepi miserend a következőképpen alakul Albertfalván: Dec. 25-én, szombaton, Karácsony szent napján a parancsolt ünnepre való tekintettel vasárnapi miserendet tartunk. Előre jelezzük, hogy a Karácsony napi esti 6-os szentmise most nem lesz vasárnap előesti mise, hanem az ünnepről szól. Másnap, dec. 26-án, Szent Család vasárnapja lesz, melyen szintén a szokott ünnepi miserend lesz. Dec. 27-étől visszaáll a megszokott hétköznapi miserend.
  4. Megjelent plébániai újságunk, az Egyházközségi Levél karácsonyi száma, mely a kijáratnál levő kis asztalon található. Családonként vigyünk haza belőle egy-egy példányt!
  5. December 31-én, jövő pénteken, szilveszter este az évvégi hálaadó szentmise este 6 órakor kezdődik, a reggeli 7-es mise elmarad. Ez a szentmise már a másnapi Istenanyaság ünnepének előesti szentmiséje lesz. Január 1-én szombaton, Szűz Mária Isten anyja főünnepén a parancsolt ünnepre való tekintettel délelőtt 10 és este 6 órakor lesz szentmise. A ½ 8-as elmarad. Az esti 6-os szentmise, bár a megszokott szombat esti időpontban van, mégsem a másnapi, vasárnapi előesti szentmise, hanem az Istenanyaság ünnepéről szól. Január 2-án, vasárnap, a megszokott ünnepi miserendben mondjuk a szentmiséket.